Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki össze tudja nekem...

Valaki össze tudja nekem foglalni, hogy miről szól a szürke 50 árnylata 2. -3. Ik része?

Figyelt kérdés
2016. jún. 19. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Furán dugnak párszor
2016. jún. 19. 18:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Bővebben?
2016. jún. 19. 19:23
 3/5 anonim ***** válasza:

2. rész: Ana végül visszamegy Crishez, továbbra is buta, féltékeny liba. A könyv 90%-ban dugnak, egyébként Ana próbálja "megszelídíteni", érinteni Crist, és elámul, hogy jaj, de sikerül megváltoztatnia. Ja, és az egyik ex-alávetett vadászik rájuk, így amúgy totál para az életük - de dugni mindig-bárhol sikerül nekik.

3-at még nem olvastam, de az az érzésem, a csajszi hatalmasat fog koppanni.

2016. jún. 20. 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Segítek utolsó :)

3. rész: Még többet dugnak, aztán kiderül, hogy Ana annyira hülye, hogy a fogamzásgátlójáról teljesen megfeledkezett és terhes lett. Christian kiakad és persze hogy megint a volt, idősebb szeretőjéhez szalad, mint egy kiskutya, hogy mondja meg neki most mit csináljon.

Ana közben megtudja, hogy elrabolták Mia-t szóval mivel azt mondták neki hogy nem szólhat senkinek ezért nem is szól senkinek, (hogy véletlenül se tudják hogy mi a helyzet ha netán történik velük valami - mondjuk ha a tenger mossa partra a hullájukat). - Érdekes máskor nem volt ennyire szófogadó, mondjuk a levelezéseknél, amikor nyomatékosan kérték, hogy legyen óvatos.... mindegy.

Anát persze meglövik, Christian sokat bőg és kétségbeesik aztán a könyv végén terhesen is dugnak, majd két dugás között vidékre költöznek.

Ennyi.

2016. jún. 20. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Utolsó, köszi, hogy megszlítottál, így nem olvastam el a kommentedet - nem akarom tudni előre. :)
2016. jún. 21. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!