Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi ennek a könyvnek a címe?

Mi ennek a könyvnek a címe?

Figyelt kérdés
Ha jól emlékszem a főszereplőt Mattnek hívják és betörés miatt nem letartótatják, hanem elküldik egy farma. Itt jön rá, hogy valami természetfeletti ereje van és szerez tudomást az "Öregekről" azt hiszem. Később egy kapu fog kinyilni a tulvilágról vagy honnan, amit meg kell, hogy akadályozzon.4részes a sorozat azt hiszom, a másodikban pedig talalkozik egy Perui fiuval a nyomornegyedbol, akinek a képessége a gyógyítás

2016. júl. 2. 17:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Anthony Horowitz - Hollókapu

Elkezdheted, bár az 5 részből csak 3-at adtak ki, pedig szerintem jó kis történet.

2016. júl. 2. 20:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Tényleg, köszi. Már olvastam mindhármat csak nem jutott eszembe a címe. Most olvasom a negyediket angolul mert szerintem már nem lesz magyar fordítása.
2016. júl. 3. 11:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem lesz ... én anno írtam a kiadónak és nem fogják kiadni magyarul, mert szerintük nem éri meg.
2016. júl. 3. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!