Talpmasszázs témakörben tartalmas könyv? Úgy értve, hogy nem csak a talptérképet tartalmazza, hanem le van írva a kezelés (ek) pontos menete? Plusz lentebb.
Melyik területet mennyi ideig masszírozzuk, stb?
Olyan könyvet keresek, ami nagyon részletes, informatív! Amiből alaposan meg lehet tanulni a talpmasszázst!
Köszönöm!
Ferdinand Soder-Feichtenschlager
Maresi Weighofer
"Gyógyító talpmasszázs"
(Hunga-Print kiadó)
Van még két könyvem, azt is írom ha kéred, de igazából ez vált be nekem is, meg a természetgyógyász néni szerint is aki ebből tanított.
De azt tudd, hogy ez nem az a pálya, amit könyvből meg lehet tanulni. Tanfolyamra muszáj elmenni, és vinni kell gyakorlópartnert.
Egyelőre tanfolyamra nem megyek, de ha van ajánlatod ezen a téren, kérlek, írd meg azt is (akár privát üzenetben).
Tehát, ha tudsz olyan oktatóról, akihez érdemes elmenni, szívesen fogadom, ha megadod a nevét.
Dr Franz Wagner:
Reflexzóna-masszázs mindenkinek
(Medicina)
Hanna Parrot:
Talpkontroll
(Merlin Book Agency)
Elég régi könyvek már, idestova 20 évesek csak az én példányaim is, (fekete-fehér kiadások, egyszerű rajzos ábrákkal) de nincs új a nap alatt, szerintem még mindig használhatóak.
Köszönöm szépen!
Az nem gond, hogy régebben adták ki! A tartalom a lényeg.
(Hiszen amúgy is több ezer éve már végezték, használták a módszert.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!