Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet olvassak? (lent)

Milyen könyvet olvassak? (lent)

Figyelt kérdés

Amint elolvastam egy könyvet magamhoz szorítom aztán pár óráig elégedetten teszem a dolgom, de azután teljesen elveszettnek érzem magam a könyvhiányom miatt :-P

Nagyon szeretek olvasni valaki nem tudna vmi fantasyt ajanlani? A betegesebb halállal kapcsolatos téma is jöhet!

2016. jún. 19. 22:25
 1/8 anonim válasza:
Hát én ajánlanám magyar írótól a Holdárnyék mind a két eddig megjelent kötetét, ha esetleg nem olvastad volna. :D
2016. jún. 20. 01:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Dan Wellstől nagyon ajánlom a Nem vagyok sorozatgyilkos sorozatot, ha még nem olvastad. Szerintem teljesen a betegesebb halállal kapcsolatos, és van benne elég fantasy elem a horrorisztikusabb fajtából.
2016. jún. 20. 01:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom, mennyi idős vagy de ezeket jó szívvel ajánlanám, ha elmúltál 16 (talán akkor már jobban leköthetnek)

urban fantasy regények:

Neil Gaiman: Amerikai istenek

Clive Barker: Korbács

China Miéville: Kraken

Neil Gaiman: Óceán az út végén

Plusz:

Terry Pratchett bármelyik könyve

2016. jún. 20. 14:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Stephen King Setét Torony-sorozata.
2016. jún. 20. 14:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Kemese Fannitól A napszemű Pippa Kenn :)
2016. jún. 20. 17:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Az uccsót én is olvastam és vagy nyolcszor. Belebolondultam!!!
2016. jún. 21. 11:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Csontváros
2016. júl. 3. 19:00
 8/8 anonim válasza:
Cassandra Clare-től a Pokoli szerkezetek trilógia nagyon jó (főleg a befejező kötet), és kicsit össze is függ a Végzet ereklyéi sorozattal, úgyhogy ha nekiállsz, már a másikat is olvashatod :)
2016. szept. 2. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!