Ciceró vagy Könyvmolyképző?
Melyik kiadónál érdemesebb ifjúsági regényt kiadatni? Melyiknek jobb a marketingje, melyik a nagyobb terjesztő? (pl. ha jól tudom, az alexandrában nincsenek könyvmolyképzős könyvek)
illetve mit lehet tudni a többi kiadó ifjúsági regényeiről? (dream válogatás, tilos az á könyvek)
Én még elég messze állok bármiféle könyvkiadástól, de ez nagyon érdekelne :) Köszönöm!!
Minden Alexandrában van Könyvmolyképzős könyv. Nem tudom, honnan jött az ötlet, hogy nincs :O
Amúgy meg, akkor fogsz tudni választani két kiadó között, ha ők úgy gondolják, hogy pénzt áldoznak a könyved kiadására - vagyis: rohadt jó könyvet írtál.
A Könyvmolyképző egyébként meg csakis az Aranymosás keretein belül fogad kéziratokat, amit évente egyszer hirdetnek meg, év végén.
Nagyon kérlek titeket, hogy a kérdésre válaszoljatok légyszi. Igen, tudom, hogy jó könyvet kéne írni. Igen, tudom, hogy erre kicsi az esély. Ami engem érdekel az az, hogy melyik a jobb/nagyobb/nevesebb kiadó, nem a többi részlet :((
És nem kell több komment az alexandráról és a könyvmolyképzős könyvekről. régebben nem voltak, most már vannak, köszönöm.
Jó, kérdésedre válaszolva: a Könymvolyképző szerintem messze veri a többi ifjúsági kiadót, mind terjesztésben, mind befektetésben. (Éves szinten tutira náluk jelenik meg a legtöbb ifjúsági irodalom).
Dream válogatás és Tilos az Á kiadók nem léteznek. Azok kategória besorolások, ahogy a Vörös pöttyös is.
jajistenem, azért utaltam rájuk úgy, mint a többi kiadó ifjúsági könyveire (tudom hogy pl a dream válogatás a maxim kiadóhoz tartozik)
de nagyon köszönöm az értelmes választ :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!