Ha beküldöm az elkészült könyvem kéziratát egy kiadónak, van esély rá, hogy lenyúlják?
Hallottam már olyat, hogy valaki beküldte a kéziratát egy kiadóhoz, aztán a beleegyezése nélkül kiadták, csak másnak a nevén. Szeretném tudni, ezt hogyan tudnám kiküszöbölni.
Vagy ez nem gyakori? Feleslegesen vészmadárkodom? Esetleg ez csak bizonyos kiadókra igaz? (Én a Park Kiadónak, a Gabónak, a Cicerónak, az Agavénak meg a karácsony körül megrendezésre kerülő V. Aranymosás Mese- és Regénypályázatra szeretném beküldeni a fantasymat, ami a trilógiám első része, ezekkel melléfoghatok?)
Előreis köszönöm a válaszokat.
Itt van valami levédetés, pecséttel, dátummal kapsz dokumentumot, 5000 ft ilyen levédetésféleség.
sztnh.gov.hu/hu
Hú, mindenkinek nagyon köszönöm!
Egyébként nem azért írtam ki a kérdést, mert azt gondoltam, hogy ,,hát az én könyvem olyan jó, hogy százegy százalék, hogy lenyúlják", hanem csak alapból kissé úgymond paranoiás vagyok, ha az írásról meg a könyve(i)mről van szó, mivel ez nekemnagyon-nagyon fontos. Ugyan csak egy helyen olvastam ilyen lenyúlásról, de én máris idegeskedni kezdtem, hogy ,,mi van, ha...".
Még egyszer köszönöm, megnyugtattatok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!