Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudtok ajánlani könyveket a...

Tudtok ajánlani könyveket a nyári szünetre?

Figyelt kérdés
(12 éves lány vagyok, legutóbb a Szent Johanna Gimit olvastam.)

2016. jún. 15. 20:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%
Szívesen remélem tudtam segíteni és ne foglalkozz mással olvass ha szeretsz én is azt teszem és boldog vagyok. 9-es vagyok
2016. jún. 16. 12:11
 12/17 anonim ***** válasza:
13%
Érdekes és tanulságos, hogy pont a nagy "olvasáspártiak" képtelenek kulturáltan megnyilvánulni. Pökhendi, alpári stílusban leosztanak mindenkit, akik más véleményen vannak: "hülyék, sok idióta, állatkert, picsogás, plázap*csák, ló***". Na így jár az, aki sokat olvas.
2016. jún. 16. 18:49
 13/17 anonim ***** válasza:
9%

18:49 mert az természetesen jobb, ha valakit lekülöncözünk/lestréberezünk, csak azért, mert szeret olvasni? :-) Ha a hozzászólásban lópikulát meg plázamacát írnak, akkor is így felháborodsz ezen?

Nem vagyok híve a csúnya beszédnek, de amondó vagyok, inkább fejezze ki magát az illető durvábban, mint mondjuk ne tudja azt, hogy mi az az 1984. (Mert ilyen van, pont velem esett meg, és még én éreztem magam kellemetlenül. És azt hozzátenném, hogy az illető nem egy kisgyerek volt.) És sajnos manapság a fiatalok többsége ebbe a csoportba tartozik. (Lehet húzni a szánkat, hogy az idősebb korosztály állandóan ezt mondogatja, hogy "jaj a fiatalok így, jaj a fiatalok úgy", de igazuk is van!) Egy normális hangvételű beszélgetést nem lehet velük lefolytatni, mert egy témához nem tudnának semmi érdemlegeset hozzászólni. De az állandó tabletelés megy nekik, a kis ügyesek, tapsot nekik! :-)

2016. jún. 16. 19:07
 14/17 anonim ***** válasza:
32%

Jaj, utolsó vagyok, elfelejtettem könyvet írni.

Most nagyon felkapottak lettek a Könyvmolyképző kiadó könyvei, vörös pöttyös sorozat, vagy a rózsaszín pöttyösök, nézz körül a honlapjukon, hátha találsz valamit, ami megtetszik. :-)

És a Harry Potter, természetesen. Pont jó korban vagy hozzá. :-)

23/L

2016. jún. 16. 19:15
 15/17 anonim ***** válasza:
37%

Kedves 12-es!

Csak azért írtál egy kommentet, hogy tudasd velünk azon véleményed miszerint, ahogy te mondtad "olvasás pártiak" csúnya szóval és nem éppen pozitív jelzővel illettük azokat akik megpróbáltál a kérdezőt befolyásolni azzal a véleményükkel miszerint nem most kell olvasni hanem amikor nagymama lesz. Kérdem és mikor fogja meg szeretni az olvasást újra mert ha most abba hagyja akkor nem vagy nagyon kicsi az esélye arra, hogy újra el kezd olvasni. Azért van az a sok zombi az utcán akik csak a telefont nyomják és semmi értelem nincs abba a szép kis fejükben. Sokkal szívesebben látok olvasó diákokat, fiatalokat, felnőtteket és nyugdíjasokat mint az előbb említett embereket.

2016. jún. 16. 20:05
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm még egyszer.Nyugodjatok meg,nem fogom abbahagyni az olvasást!!!;)

De elfogadom az 1,3,12 válaszoló vélemémét is.

Vannak akiknek a könyv, csak könyv,de van akinek az egyik legjobb barátja!:)

2016. jún. 17. 07:50
 17/17 anonim ***** válasza:
32%
Teljesen igazad van kedves kérdező.
2016. jún. 17. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!