Írnátok nekem jó kis romantikus lovagregényeket, lovagos könyveket?
Figyelt kérdés
Olyanokat keresek mint pl:
Trisztán és Izolda
Aucasin és Nicolete
A rettenthetetlen
stb.
Az a legjobb ha egy romantikus regény és dráma a vége. Imádom ezeket a könyveket! Minél nehezebb a szövege annál jobb!
Ja és még valami: külön előnyben részesítem ami ír/skót/kelta illetve valami Wales-i történet is lehet.
Artúr királyért és a kerekasztal lovagjaiért pedig teljesen odavagyok :)
14/L
#ír #skót #romantika #lovag #középkor #kelta #Artúr király #Trisztán és Izolda #Lovagregény #Aucasin és Nicolete
2016. jún. 9. 22:56
1/3 anonim válasza:
Victoria Holt: Az oroszlánszívű
Nem emlékszem, hogy van e benne szerelem, de szerintem tetszene neked.
Lovagregényekről egyébként Don Quijote jutott eszembe, aztán elolvastam a leírást, szóval ezt most vedd csak tréfának. :DD
2/3 Titusztitusz válasza:
Pl. Walter Scott:Ivanhoe...
3/3 Titusztitusz válasza:
Éshát a hazai irodalombol is meg lehet említeni egy könnyedebb műfaju regényt, Hunyady Józseftöl a "Fekete lovag"-ot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!