A Star Wars Expended Universe-ben kik a legerősebb jedik?
Kissé spoileres válasz
Az biztos, hogy Bastila nem volt gyenge. Csatameditáció terén az akkori jedi tanács feje, Vandar Tokare (aki amúgy Yoda fajtársa) meg sem próbálja felvenni vele a versenyt, amikor Malak átállítja. Az erő ezen részének ő volt talán a legnagyobb mestere, nem hinném, hogy az említett jedik közül bárki jobban teljesíthetne nála. Az biztos, hogy vívásban nem venné fel a versenyt Yodával, Winduval, Obi-Wannal, vagy Anakinnal, de szerintem, mint képzett jedi lovag lehet olyan szinten, mint Aayla.
Ulic korának legerősebb jediei között volt, de ereje inkább sithként teljesedett ki, szerintem nem volt így sem olyan kimagasló. Én kb Obi-Wan szintjére tippelném, ami egyáltalán nem rossz. Amúgy miután Nomi Sunrider elvágja az erőtől, és évekig elvonultan él, egy pilóta hátbalövi a régebbi tetteiért.
Az Old Republic korának a legerősebb sithe szerintem az ereje teljében lévő Darth Nihilus.
Elnézést a spoileres válaszért, picit elragadtattam magam :D
Tython hőse még mindig érdekelne, ő mennyire számított erősnek ezek közül? Szerintem olyan Windu, vagy Yoda szinten lehetett, bár nem tudok róla sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!