A Star Wars Expended Universe-ben kik a legerősebb jedik?
Jedi
Revan
Bastila Shan
(Hestizo Trace)
Sith
D. Malgus
A Császár
most így több nem jut eszembe
Bastilla Shan
Satele Shan
Revan
Meetra Surik (bár mint "seb az erőben" elég nehéz megítélni az erejét)
Ven Zallow
Raskta Lsu (vívásban mindenképp)
Hogy most az új filmekben mit csinálnak majd a karakterével, azt nem tudom, de a régi expanded universe sztorik alapján Luke erősebb volt mint bármelyik valaha élt jedi.
https://www.youtube.com/watch?v=bh2nADtPDzM
Ha tudsz angolul, akkor egy érdekes összehasonlítás Revan-nel szemben.
Ha ragaszkodsz az old republic korához, akkor Satele Shan és Meetra Surik akiket mondanék mint jedi.
A sithek oldalán Vititae és Marr.
Sajnos, mivel még általánosba járok, még csak tanulom az angolt, így nem értem.. Pedig kíváncsi lennék rá
Sitheknél Vitiate-t nagyjából vágom, mondjuk a végén már zavaros volt nekem (nem játszottam a SWTOR-ral, így csak elolvastam egy oldalon az életét), hogy császár hangja meg minden, nem nagyon értettem már hogy ki is ő valójában..
Darth Marr-t meg nem ismerem, most néztem róla egy képet, és egy Revan copy-nak tűnik, főleg a maszkja miatt, bár majd jobban utánanézek, nem ítélek előre :D
Köszi a választ!
Hát, az egész 13 perces videót azért nem fordítom le, de hogy miket tudott Luke, hogy csak egy-két példát mondjak a videóból:
- több különféle stílus kombinációját használva egy teljesen egyedi vívóstílust alakított ki, ami támadásban és védekezésben is páratlan volt
- a Yuuzhan Vong háború idején az erőt használva akár egy teljes sereget is képes volt kiiktatni másodpercek alatt
- újjászervezte a jedi rendet
Csak ilyen kis apróságok :D
Jajj, na ettől féltem, mert nem éppen a kedvenc karakterem :D Mindegy, nekem akkor is Revan lesz a top 1 :D
Köszi a választ!
Bastila Shant csak a kotor 1-ből ismerem, abban az egyedüli különleges ereje a Battle Meditation volt, vagyis hogy másokat, akár egész seregeket képes inspirálni az erőn keresztül. De ettől eltekintve csak egy középszerű tehetségű arrogáns kis liba volt, nem hinném hogy bármelyik felsorolt karakterrel felvehette volna a versenyt. Mégiscsak jedi mesterről beszélünk Shaak Ti vagy Aayla esetében is :D
Az a Quel Doma bevallom, nekem eddig valahogy kimaradt, úgyhogy vele kapcsolatban nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!