Ha írok egy könyvet és azt közzéteszem az interneten attól még kiadhatja valami kiadó?
Figyelt kérdés
Vagy ez a kettő teljesen kilövi egymást?2010. ápr. 11. 21:00
1/3 anonim válasza:
Szerintem úgy sokkal kevesebb esély van rá, de meg lehet próbálni.
2/3 anonim válasza:
Talán ha levédeted és szerzel magadnak szerzői jogot hozzá! Úgy felrakhatod, de amit kinyomtatnák és ki akarnák adni és bárki meg akarná venni nem tennék hisz fent van neten! Elég ha 1 ember leszedi, és még igaz nem tudja, hogy belőled sztár lesz! De megjelenik a könyved ő újra felrakja ingyen. És mindenki azt fogja letölteni!
3/3 anonim válasza:
Első vagyok.
Szerintem az lenne e legjobb megoldás, ha esetleg kíváncsi vagy az emberek véleményére, hogy csak bizonyos részeket teszel fel, ebből megismerhetik a stílusodat, felkelted az érdeklődésüket, mégsem teszed közzé a teljes történetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!