Miért nem jelenik meg Lucy Maud Montgomery többi könyve is a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában?
Azok is jók. Már megjelent az Anne- és Emily-sorozata, az Avonlea-krónikák két kötete és A Kék Kastély.
Nem jelent meg a Magic for Marigold, a Pat of Silver Bush, a Mistress Pat, a Jane of Lantern Hill és a Tangled Web.
Az Anne- és Emily-könyvek már korábban is megjelentek egy másik kiadónál, viszont A Kék Kastélynak ez az első megjelenése.
Szia! Nemrég megjelent egy könyve (Pat of Silver Bush) Ezüst Erdő úrnője címen. Elvileg kétrészes,tehát remélem a második részét is kiadják,de nem tudok róla semmit. Tényleg jó lenne más műveit is elolvasni,én nagyon szeretem a könyveit. Remélem,segítettem!
(egyébként még régebben megjelent egy novelláskötete is:Anne karácsonya.Ez nem (csak) Anne-ről szól,mindenféle karácsonyi novellát tartalmaz)
A Pat of Silver Bush még decemberben jelent meg. Viszont a más jellegű, nem magyar szerzőtől származó szórakoztató irodalmat ontja magából a kiadó. Csak az L.M.M- könyvek jelennek meg nagyon ritkán.
Kábé A Kék kastély 2010-ben jelent meg. Ha így nézzük, kétévente jelenik meg egy újabb könyv a már nem élő írónőtől.
Ja, a kérdésem régi. Remélem, a Pat úrnő minél hamarabb megjelenik, nagyon várom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!