Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Daenaryst meg fogja szexualizá...

Daenaryst meg fogja szexualizálni egy Más?

Figyelt kérdés

Először arra gondoltam, hogy megerőszakolja, de nem vagyok benne biztos, hogy erőszak lesz.

Az egyik sárkányálmáról van szó. Ugye néha képesek megálmodni a jövőt és Dany erről is álmodott:

"Beneath her coverlets she tossed and turned, dreaming that Hizdahr was kissing her … but his lips were blue and bruised, and when he thrust himself inside her, his manhood was cold as ice."

Ugye a kék ajkak és a jeges pénisz...Ez azért eléggé előrevetít valamit...

Ahm...ti mit gondoltok?

2016. jún. 3. 22:18
 1/5 A kérdező kommentje:
*Daenerys
2016. jún. 3. 22:19
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Mondjuk Jon is eléggé kihűlt, amíg halott volt.
2016. jún. 3. 23:12
 3/5 A kérdező kommentje:
De már nem halott. Meg ez itt inkább könyves, a sorozatba nem akarok belemenni.
2016. jún. 3. 23:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Én mikor ezt olvastam, akkor inkább úgy gondoltam, hogy ez arra utal, hogy Hizdahr nem akar tőle semmit, csak kihasználja, és inkább ellenség, mintsem szövetséges.
2016. jún. 4. 16:42
 5/5 Sansa LannisterStark ***** válasza:
Szerintem össze fog jönni Jonnal. Többször is volt már rá utalás. Jon a sárkány másik feje. És szerintem Tyrion lesz a harmadik, legalábbis egyre több jel erre mutat.
2016. jún. 4. 18:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!