Milyen könyvet olvasnátok szívesen?
Ezt nem tudom megmondani. Sorolhatnék ötleteket szórakoztató ponyvához, de ilyen könyveket készen is találok, miért várnék, amíg megírod. Ha tudsz írni olyan hitelességgel, hogy a címét olvasva lekapom a polcról, majd belelapozva rádöbbenek, hogy ez érdekel, pedig eleinte azt gondoltam, hogy álmaimban sem olvasnék ilyet; akkor fogj hozzá. Ez a nem ponyva, amiről nem tudom előre megmondani, hogy érdekel, mert az a feladata, hogy emeljen, mint olvasót, rádöbbentsen a létezésem egy eddig ismeretlen távlatára.
Viszont könyörtelenül meg tudom mondani, mi az, ami nem érdekel. Amit a szerzője unalmas pillanataiban írt. A szórakoztató irodalom a legritkább esetben sem unalmas, a művészihez meg aztán végképp nem lehet így hozzáállni. Az maximális éberséget, kutatómunkát és önművelést kíván, tájékozódást a szép- és szakirodalomban, klasszikus és kortárs téren egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!