Ti szívesen olvasnátok egy ilyen könyvet?
Őszintén? Nekem nagyon tinikés. Mondjuk én konkrétan nagyon nem bírom elviselni a celeb kultuszt. A kedvenc zenészeimről meg színészeimről azt sem tudnám megmondani, hogy pontosan hány évesek. Egyszerűen nem vonz ez a celeb világ, nem érdekel.
Másrészt nekem ez túl csöpögős téma. Nyilván egy ilyen könyvben maximum annyi lehet a dolog vége, hogy vagy befutnak, vagy nem. Egyik sem olyan hatalmas dolog szerintem, szóval nyilván itt azon van a hangsúly, hogy kinek mi a lelki nyomora, a kis kapcsolataik, stb. Engem az ilyenek nem mozgatnak meg, nekem túl szentimentális.
Teljesen más műfajjal összehasonlítgatni meg nevetséges. Ez olyan, mintha te azt magyaráznád, hogy x boxoló mennyivel jobb sportoló, mint y vizipólós. Egyszerűen marhaság.
Szerintem amúgy ezek a szerelmes, kamaszos, drogozós, jujj de érzelmes könyvek nem eredetiek egyáltalán. Mindenki volt már szerelmes. Mindenkinek volt már világfájdalma. Sokan ismerünk zenészeket is. Ezek a történetek nem kiemelkedően érdekesek, mert gyakorlatilag milliószor megtörténtek és vagy hatalmas giccset írsz értelmetlen, színpadias drámákkal, vagy gyakorlatilag gyűjthatted volna bármelyik romkocsmában a kis történeteket.
Jó ötlet ez.:-)
Kicsiny városomban 5 fiú alakított zenekart a gimiben. igaz ez még a 80-as években történt. Csak annyit a hosszú válaszolónak, hogy a zenészek, művészek nem keverendők össze a celebekkel. Celebek azok akik a hátsójukat, cickójukat mutogatva kívánnak bekerülni a média világába. A zenészek, színészek , írók, költők, művészek ezt nem teszik. Alkotnak és ezzel azt hiszem mindent megmagyaráztam ha érted. Na visszatérve a témára 5 fiú . ebből 3 maradt zenész és igazán szép dolgokat hoztak össze. :-) Van ebben lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!