Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ha blogon kezdek el írni egy...

Ha blogon kezdek el írni egy történetet, akkor ellophatják?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy ha blogon kezdek el írni egy történetet, akkor azt vki fogja lementi mondjuk és a magáénak mondja, akkor mit tegyek? Ez előfordult már vkivel? hogy "védethetném" le a történetem. Azért gondoltam a blog írásra, mert kíváncsi vok az emberek véleményére, de nem szeretném, ha vki ebből húzzon hasznot...
2010. ápr. 11. 01:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

A 1 és 3. vagy 4. válaszolónak! Rendben írni fogok privit, még nem írtam meg a könyvet csak pár fejezet van meg belőle, de az sem az elejéből, mert nem úgy kezdtem el írni, hogy rögtön az 1. fejezetet kezdtem.

Ezért leírom, hogy miről szól, tehát egy hosszabb tartalmat fogok küldeni. Köszi szépen, hogy fogadjátok a levelem :D

2010. ápr. 24. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!