Szerintetek milyen könyveket olvassak a nyáron?
Nem tudom mi a baj veled, én az összes könyv végén elsírom magam :( Nagyon jó könyvek voltak :/
Amúgy amazonon nézegess könyveket, ott van toplista meg minden. Young Adult résznél keressél könyveket, bár korodat nem írtad le te kis butus.
Akkor ajánlom a "The Maze Runnder" talán útvesztő a magyar neve (bocsi, csak nem olvasok magyarul). Ott is ilyen maximum korodbeli emberek vannak. Filmet lehet láttad, nem sok köze van a könyvhöz az első részénél, második meg már nem is a könyvről szól egyáltalán :D Tehát nem ilyen 20 éves emberek vannak benne.
Van benne sok vicces beszólás, ugye izgalmas az egész, meg romantika is van benne ami szintúgy tetszeni fog neked :)
21F
En is 14/L vagyok. Szerintem azert megkene probalkoznod Laura konyveivel, van 1-2 ami megkozeliti a SzjG-t de szerintem az osszes tokeletes. Szoval gondold at. Esetleg Beavatott trilogia, Ehezok Viadala trilogia, Utveszto trilogia, nekem a Harry Potter is fav,
Tenyleg gondold at mert en nagyon ajanlom a Bexi sorozatot, ( nem tudom szavakba foglalni mennyire imadom) Babel (szinten fav.) Akkor Szakitsunk.
szerintem ezek tetszenenek neked:)
Én nem ismerem, de elvileg a Hűvösvölgyi suli az hasonlít a szjg-hez, próbáld ki! :)
Én egyébként az ifjú mesterdetektívet mindenkinek ajánlom, mert az eszméletlenül jó könyv, és szerintem bármilyen korosztálynak tetszene. Amúgy abban 13 évesek a szereplők azt hiszem.
Ajánlom a Percy Jackson és az olimposziak sorozatot (abban 11-16 évesek, minden rész egy-egy év nyara), aztán ennek "folytatása" (igazából nem nagyon, de a világ ugyanaz, és Percyék is benne vannak, csak idősebbek kicsit, meg már nem ők a főszereplők) Az Olimposz hősei sorozat, bár ezt még nem fordították le végig magyarra, még jelengetnek meg a részek.
Aztán alap a Harry Potter, azt egyszer mindenképp iktasd be.
Alexandra Bracken könyve, a Sötét elmék is fiatalokról szól, hirtelen nem tudok pontos kort, de a főszereplők mind tizenévesek.
Joanne Hariss Rúnajelek című könyve nekem nagyon tetszett, sok érdekességet tudtam meg benne a skandináv mitológiáról. A főszereplő lány 14 éves.
Aztán ott van az egyik személyes kedvencem, Kerstin Gier Időtlen szerelem trilógiája. Ha minden igaz, Gwendolyn (főszereplő) 16 éves, de ami a legfontosabb: időutazó. Én imádtam, néha nevetsz rajta, néha meg a szíved markolászod a drámán.
Remélem segítettem. Ha valamelyik cím felkeltette az érdeklődésedet, keress rá moly.hu-n. Ott megtalálod a fülszöveget, és a felhasználók által írt értékeléseket, idézeteket.
Vámpírakadémia
Csitt csitt
Luxen (fantasy de mindegyik középiskolásokról szól és én imádtam őket (az szjg-t is))
Duff
D.A.C.
Hüvösvölgyi suli
Most hirtelen ennyi jutott eszembe 14/L
Nicolas Barreau könyvek ^_^
Christine Arnthy ..
Sidney Laurence..
Sadra Brown..
Amanda Quick..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!