Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyveket olvassak?

Milyen könyveket olvassak?

Figyelt kérdés
Eddig nem olvastam túl sok könyvet, de most szeretnék. De nem tudom, mivel kezdjek. Szeretem a schi-fit,a fantasyt, akciót, kalandot és a nem túl ijesztő misztikusat. Szeretem még a vicces könyveket, főleg ha napló formájúak, de nem túl nyálasak. Nem szeretem az utópikus könyveket, mint pl éhezők viadala vagy a beavatott. Filmben se tetszett, könyvben sem fog. Ezeket olvastam már: Gyűrűk ura, az összes ruminit még régen, és még valami időutazósat 3 gyerekkel meg egy macskával, meg a szent johanna gimit, de az a 3. rész körül túl nyálas lett, szóval nem tetszett, a narniát pedig biztos, hogy nem olvasom el. Szóval ki mit ajánl?

2014. okt. 24. 11:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Lawrence Block Betörő sorozatát nagyon ajánlom. Nem túl hosszúak a könyvek, nagyon jó a humora, ugyan nem naplószerű, de E/1-ben íródott, mindegyikben valami rejtélyt old meg a főszereplő, és nyakig benne van a bajban. A köteteknek nincsenek közük egymáshoz, talán 1x-1x van visszautalás, de én sem sorrendben olvastam őket, hanem úgy, ahogy benn voltak a könyvtárban :D

[link]

2014. okt. 24. 11:59
 2/4 anonim válasza:
Szerintem tetszene neked Brandon Mull-tól a Titokfölde. Több részes,fantasy regény. Én ugyan nem olvastam,de az egyik ismerősöm most is azt bújja,mert imádja. ;)
2014. okt. 24. 12:43
 3/4 anonim válasza:

Ja és lehet hogy az SzJG nem tetszett, de ettől függetlenül én ajánlom Leiner Laura könyveit,mert tökre viccesek. Pl.: Bábel, vagy az Akkor Szakítsunk, vagy a Késtél (a késtél most jelent meg 2 napja)

(A második válaszadó vagyok) :)

2014. okt. 24. 12:49
 4/4 anonim válasza:
Én Terry Pratchett Korongvilág regényeit ajánlom. Sci-fi, fantasy, akció, kaland, és nem túl ijesztő misztikus, inkább angolosan vicces.
2014. okt. 24. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!