Szerintetek kit választ Bexi? 😊 Leiner Laura-Nelkuled (csak aki olvasta mert vigyazat spoiler :D ) [tobbi lent]
szerintem tuti Tomit valassza :D mert a "kovetkezo resz tartalmabol" oda ugye irta hogy a fellepok a koncerten ugy lesz (idezem) "delután hattól Evelin és Fogd be Aszád, héttől az Üres Utcák nyolctól pedig a fő fellépő...Nagy Márk.." Nekem fura hogy mielott leirta volna ki lep fel nyolctol pont pont pontozott .... Nekem ez furi picit hogy ot irja utoljara :D .... Es szerintem azert sir a vegen mivel igy bucsuzik Marktol mivel Tomival azt beszelte hogy ezutan Markot kerulje ahogy tudja ... . De a konyv vegere . Es az emlitett fellepesre tuti kulon mennek (marmint Mark es Bexi)
SZERINTEM
(De azert valljuk be csak a Mark ekkora macso hogy koszones utan egybol lesmaroljaaaa szoval szerintem addig a jelenetig Tomival lesz de a csok utan rajon hogy Markot szereti :D bar szerintem itt meg nem jonnek ossze mert Bekát ismerve lelkiismeret furdolasa lesz szoval kesobb jon ossze "Márxival" 😍😍❤ :3 )
Nektek mi a megfigyelesetek ? :) elore koszi a valaszokat 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!