Leiner Laura miért váltott kiadót?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy valamikor említette az okát is, de elfelejtettem...2016. máj. 22. 20:14
1/3 anonim válasza:
Laura jelölve lett két könyvével az idei Aranykönyv díjra, méghozzá az Akkor Szakítsunk!-kal és a Késtél-lel. Nem okozott nagy meglepetést, hogy a Késtél meg is nyerte ezt a díjat, azonban Laura nem ment el átvenni a díjat; elmondása szerint nem szeretett volna összetűzésbe kerülni a GABO kiadóval. Ezt egy Ustream keretein belül árulta el nekünk, s hozzátette, hogy eljött a kiadótól, a harmadik Bexi kötete pedig az L&L kiadónál fog megjelenni, ami köztudott, hogy a nővére, Linda (és az ő) kiadója.
2/3 anonim válasza:
bocs az első kommentelő vagyok. nem az idei aranykönyvről írtam, hanem egy réggebiről
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2016. máj. 31. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!