Érdekelnek titeket a sötét hangulatú, nyomasztó, depressziós könyvek?
Én szeretem az ilyen könyveket. :) Nyilván nem nulla-huszonnégyben olvasok ilyeneket, de gyakran megjön hozzájuk a kedvem. Kikapcsolnak.
Pl: Banana Yoshimoto - Félelmeink vagy a Pillangó a szélben könyv, Virágot algernonnak, Vigyázzatok anyára, ilyesmi.
Szeretem, ha a történetet átjárja a melankólia, bár azt vettem észre, hogy ez inkább a keleti irodalomra jellemzőbb.
Érdekelnek!
Ritkán szánom rá magam, hogy egy nyomasztó könyvet elolvassak. Az a fajta vagyok, aki nagyon sok ideig rágódom filmeken, könyveken vagy akár egy, magánbeszélgetésen, ezért csak időnként fogok neki ilyen könyvnek. De szeretem őket. Van egy jellegzetes érzés, amikor olvasod ezeket a sötét hangulatú, esetenként tragikus könyveket, majd felnézel a lapokról és látod, hogy süt a nap. Olyan valószerűtlennek tűnik ilyenkor a vidámság...
Szóval igen, érdekelnek, de tudom, higy rossz hatással lenne rám, ha sok hasonló regényt olvasnék.
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!