Tudtok jo konyveket mondani?
Figyelt kérdés
13 eves fiu vagyok az elmult idoben leszoktam az olvasasrol es vissza kene szoknom. Milyen konyvet ajanlotok?2016. máj. 18. 17:26
1/5 anonim válasza:
Rejtő Jenő P. Howard regényeit .
2/5 anonim válasza:
Suzanne Collins: Az éhezők viadala
J.K.Rowling: Harry Potter
Kalapos Éva: Massza
3/5 anonim válasza:
Rejtő Jenő könyveit sose tudtam elolvasni. Pedig apám csaknem az összeset összegyűjtötte (a maradékot is néha hajkurássza, ha eszembe jut)
Se 13 évesen, se utána.
Hm. Böszörményi 9...8...7.../6...5...4.../3...2...1... Trilógiája, amit én nagyon szerettem és a korosztálynak szerintem pont jó, nem is az a tiniregény.
És Janikovszky Éva könyvei, Tolkien - Babó, Eragon (ha bírod a hosszabb könyveket), Végtelen történet
4/5 anonim válasza:
Rick Riordan: A villámtolvaj (Percy Jackson sorozat)
5/5 anonim válasza:
Agatha Christie könyvek
Cooper könyvek
Karl May könyvek
Kenneth Roberts: Az északnyugati átjáró (a méret ne riasszon el, mert nagyon jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!