J. K. Rowling: Harry Potter (egész sorozat)
Douglas Adams: Galaxis Útikalauz stopposoknak, Vengéglő a világ végén, valamint a teljesen pontatlanul elnevezett Galaxis-trilógia többi része
Karl May: Winnetou (és folytatásai, pl. A Medveölő fia, A sivatag szelleme, Az Ezüst-tó kincse, stb.)
Alexandre Dumas: A három testőr, Húsz év múlva, Bragelonne vicomte, Monte Christo grófja, A szélhámos
Rejtő Jenő: Az elveszett cirkáló, Piszkos Fred, a kapitány, A tizennégy karátos autó, stb.
Jack London: Fehér Agyar, A maják kincse, A beszélő kutya, A mexikói, stb. (ezek elég rövid történetek)
Ezek között egy csomó kalandregény van, nekem ezek szimpatikusak. Ha leírnád, hogy nagyjából milyen típusú kalandregényre gondolsz, sokat segítenél vele. Remélem, azért ezekbe is beleolvasgatsz. Néhánynál én azért maradtam fenn hajnalig, hogy megtudjam, mi lesz a vége, mert olyan eszméletlenül jó volt. Remélem, segítettem! :)
Ha szereted a vámpíros, farkasos (nem Alkonyat feeling), romantikus könyveket, akkor ajánlom Kresley Cole- Halhatatlanok alkonyat után sorozatot.
Ezen kívül nekem kedvenceim:
P.C.Cast &Cristin Cast- Az Éjszaka Háza (sorozat)
Leiner Laura - Szent Johanna Gimi(sorozat)
Lőrincz L. László- Siva utolsó tánca (2 kötetes)
Stephen King - Rémautó, A Mobil, Ragyogás
Licia Troisi - Égvilág( fantasy trilógia)
Barbara Parker - A félelem csapdájában, Gyilkos illúziók
Jó böngészést, olvasást! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!