Tudnátok mondani izgalmas könyveket? vagy olyanokat amik nektek tetszettek?
Heló!
Angyalszív, Harcosok klubja.
Witcher, nagyón jó, nálam a best,
trónok harca
assassin's creed könyvek
harry potter
winnetou és társai
a sátán kutyája
A vadonjáró tanítványa
Hollóárnyék-trilógia
Armada
Aurora
Cassandra Clare: A Végzet Ereklyéi sorozat
ezen belül: Csontváros, Hamuváros, Üvegváros, Bukott angyalok városa, Elveszett lelkek városa, Mennyei tűz városa
Cassandra Clare: Pokoli szerkezetek
ezen belül: Az angyal, A herceg, A hercegnő
Cassandra Clare és Holly Back: A Magisztérium
ezen belül: A Vaspróba, A Rézkesztyű, a maradék készül
Rick Riordan: Percy Jackson és az Olimposziak
ezen belül: A villámtolvaj, Szörnyek tengere, A titán átka, Csata a labirintusban, Az utolsó Olimposzi
Rick Riordan: Az Olimposz hősei
ezen belül: Az elveszett hős, Neptunusz fia, Athéné jele, a többi még nincs lefordítva
mindegyik fantáziakönyv.
Cassandra Clare Végzet Ereklyéi és Pokoli Szerkezetek sorozatai mindketten az árnyvadászokról szólnak. van benne minden, szerelmi szál, és jó sok akció is, mindezt úgy jeleníti meg, hogy egy teljesen más világot mutat be nekünk. konkrétan olyan jól csinálja, hogy csak akkor tudtam abbahagyni az olvasást, amikor suliba kellett mennem.
A Magisztérium mágusokról szól. Nem olyan, mint a Harry Potter, ez teljesen más. Mikor azt hiszed, tudod, mi fog történni, akkor olyan csavarral találod szemben magad...
Rick Riordan Percy Jackson sorozata maga a tökély. Humoros, izgalmas és egyszerre komoly is. Az antik mitológia alapján jeleníti meg, milyen egy félisten élete a 21. században. Természetesen teljes káosz.
Nekem ezek a kedvenceim:
Robert Merle: Védett férfiak
Adam Brown: A kód
George Orwell: 1984
Én azokat a szerzőket írom akiknek a könyveit, műveit szeretem, olvasom és gyűjtöm, így egyszerűbb.
Stephen King
Dean R. Koontz
Robin Cook
Anne Rice
George R.R. Martin
Joe Hill
Agatha Christie
Darren Shan
Peter Straub
J.R.R. Tolkien
A.O. Esther
Vavyan Fable
J.R. Ward
H.P. Lovecraft
Edgar Allan Poe
Sir Arthur Conan Doyle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!