Biztos sok kérdés van már ilyen, de ez a gyakorikérdések úgyhogy. Tudnátok mondani valami izgalmas lehetetlen könyvet? 12 éves vagyok, és mindent olvasok csak jó legyen. Bármi!
Nem tudom mit értesz lehetetlen könyv alatt, de azért megpróbálok ajánlani párat, hátha találsz kedvedre valót. :)
J.K. Rowling: Harry Potter
Lehet, hogy már olvastad is, ha nem, akkor mindenképpen tedd meg, imádni fogod. Pont az a korosztály vagy. :)
Rick Riordan: Percy Jackson
Ez is ugyanaz, mint a Harry Potter, szintén megér egy próbát.
Sohonyai Edit: Macskaköröm
Ugyan egy nálad pár évvel idősebb lányról szól, én kb ennyi idősen olvastam először, és imádtam. :)
Vanna Cercena: Tükörnapló
Egy tizenkét éves lányról szól, aki talál egy naplót, ami pont száz évvel korábban íródott, és egy másik szintén tizenkét éves lány írta. A könyv lényegében párhuzamba állítja a két lány életét. Szintén imádtam. :D
G. Szabó Judit: Hárman a szekrény tetején (és lényegében az írónő bármelyik másik könyve)
Tény, hogy nem egy mai darab, de ennek szerény véleményem szerintem minimum kötelezőnek kéne lennie. :)
Jacqueline Wilson akármelyik könyve. Ez az írónő annyira zseniális, hogy nem is tudok csak egyet választani a könyvei közül. :) Habár inkább a te korosztályodról szólnak a könyvei, én a mai napih szívesen olvasom. (Idén húsz vagyok, szóval azért tud valamit a hölgy... :D)
Most több nem jut eszembe, remélem lesz, ami megtetszik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!