Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mennyi az esélye hogy egy jó...

Mennyi az esélye hogy egy jó sztorival befutok? Van a fejemben egy tök jó dráma íromány csak félek hogy nem tudom annyi emberrel megosztani amennyivel akarom.

Figyelt kérdés

2016. máj. 9. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:
46%
8 százalék.
2016. máj. 9. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát, sok mindentől függ...
2016. máj. 9. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:
50%

Ki mondja, hogy tök jó? A saját véleményed nem számít, a szeretteidé sem túlzottan. Másrészt nekem meg egy tök jó 500 m2-es freskó van a fejemben, sőt, egy opera ária, 28 emeletes torta, 56 méteres bronz szobor az inka istenekről és 3 új nyelv. Addig semmit nem ér, amíg nem tudom megvalósítani őket. Bárkinek eszébe juthat valami jó ötlet, de nem sok van, aki meg is tudja valósítani.

Az meg, hogy ki lesz népszerű, szintén egy lutri. Főleg első könyvesként, egyszerűen szinte senki nincs, aki hirtelen, minden ismerettség és háttér nélkül rögtön népszerű sztáríró lesz.

2016. máj. 9. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Konvergál a semmihez.
2016. máj. 9. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!