Mit csinaljak ha nem tudom kivarni a bexi sorozat 5. reszet?
Figyelt kérdés
Elso kerdes:Mikorra varhato az 5.resze?ebben az evben megfog jelenni meg?
A masodik kerdes:Szerintetek Bexi kit valaszt?Markot vagy Tomit? 14/l (Marknak szurkolok)
2016. ápr. 30. 17:29
1/8 anonim válasza:
Kedveském, annyi jó könyv van még a világon. Elismerem vicces a bexi sorozat de csak ennyi. Vicces, szokásos egy nap alatt elolvasod jót röhögsz rajta típusú tucat könyv.
2/8 Zitaakivalaszolneked válasza:
Átérzem a fájdalmadat :)! De nyugi nyár közepe/vége felé kijön az új könyve! Nagyon sok jó könyv van ha van tableted vagy E-könyved akkor tölthetsz jó könyveket!
3/8 Zitaakivalaszolneked válasza:
Szerintem MÁrkot!!! :) Őt imádom
4/8 anonim válasza:
Laurának félévente jelenik meg egy könyve, úgyhogy valamikor októberben szerintem. Én is Márknak, de szerintem Tomit választja:( bár lehet hogy Laura meg fog lepni és mégis Márkot..
5/8 pacifan22 válasza:
Ősszel jelenik meg a kövi rész ha jól tudom. Huh és én is nagyon várom!!! Addig én más könyveket olvasok és hát azok is jók szóval hamar itt lesz az ötödik rész:)
6/8 anonim válasza:
En is nagyon varom :)) amit a "kovetkezo resz tartalmaban" olvastam abbol en siman kikovetkeztettem mi lesz a kovetkezo reszbe es ebbol itelve Tomit valassza :D de a sorozat vegere a nyakamat rateszem hogy Márk :)) szerintem Bexi rafog jonni hogy az nem jo hogy soha nincs temaja Tomival es hogy nem igazan illenek ossze ...
7/8 anonim válasza:
szerintem is nyár vége felé fog kijönni az 5.rész és ugyan így érzek mint te és szerintem is(legalábbis remélem)hogy Beki Márkot választja és hogy Aszádék szavaival éljek remélem lesz újra Márxi vagy Berki
8/8 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel Tomi-t választja... Pedig Márkot kell neki! Máskülönben nem tudna neki dalt írni, és nélküle a saját ihlete is elmegy, stb... De én akkor is Márknak szurkolok! #márker!!!!!!
Bárcsak Márkot választaná! Először amikor kiolvastam, nem hittem el, hogy vége... És csak most, második olvasásra esett le, hogy ott a kisbusz, ahol a Beki ül. De akkor miért az Evelin és a Fogd be Aszáddal, miért nem az Üres utcákkal? Az nem lehet, hogy Márkot választja, és azért kisbusz mert az Aszádok is vettek egyet? Vagy csak túlfamtáziálom!? Bár ne úgy lenne!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!