Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Új Tom és Jerry sorozat van....

Új Tom és Jerry sorozat van. Miért nem olyanra csinálják mint a régi?

Figyelt kérdés

Olyan stilusu rajzok, olyan igényes, olyan hanghatások, olyasmi sztorik. Ezek kellenének. Ez az uj tök modern, és nem is olyan jó a hangulata.

pedig megtudnák olyanra csinálni mint a 40es 50es években....

règebbi részek pl: cruise cat, solid serenade, mouse in the house , stb...

2014. jún. 9. 10:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Éppen tegnap néztem a Disney Csatornán Miki egér ment hasonló stílusban, mint a régi, de a gyártási év 2013 volt.

A Tom és Jerry gyerekeknek szól. Persze vicces megnézni felnőttfejjel is, amikor a végtelen szobában rohangál a macska az egér után, ahol 2 másodpercenként egy konnektor és egy asztal van lámpával, de ezzel nem biztos, hogy le lehet kötni a mai gyerekeket, akik a célcsoport.

Én azt is furcsának tartom, hogy mindmáig a Youtube-on hőbörögnek emberek, hogy lecserélték kb. 2 éve a tévémacit kb. 2 hónapra, miközben egy 0%-os nézettségű műsorról beszélünk, amit évekig senki nem nézett, és azóta már a régi vissza került, tehát mindmáig pont nem érdekli őket a tévémaci, csak kell a hőbörgés.

2014. jún. 9. 11:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon az én tetszésemet sem nyerte el. Más technikával készült, mint a korábbiak / végül is, 2000-es éveket írunk,már nem kockáról kockára készülnek a rajzfilmek /, nincs már benne az a lendület, geghalmaz, és a fantasztikus zene, mint az eredeti, amely a Rajzfilm Aranykorában készült / 1930-1960-as éveket számítják ide /. Tom és Jerry 2010 után.

Sajnos, az olyan zseniális rajzfilmkészítők, mint Charles M."Chuck" Jones, Hanna-Barbera páros, vagy Tex Avery már rég halottak. Még a 90-es években tök jó sorozatok mentek tömegével. De a 2000-es évektől, én legalábbis úgy veszem észre, már a tömeggyártás a lényeg a rajzfilmeknél is. Nem találok az újak közül olyat, amely nekem tetszene, amely szórakoztató lenne a számomra, szerethető, jópofa karakterekkel.

Hasonló a véleményem az Újabb Bolondos Dallamokról is: Tapsi Hapsi és csapatából pár éve sitcom-jellegű sorozatot csináltak.

Mindkét sorozatból én is az eredetit szeretem jobban / nagy kedvenceim az Animániával és a Ren és Stimpyvel együtt /. A Tom és Jerry és a Bolondos Dallamok hősei megélt újabb és újabb reebotot / vagyis folytatást /, de valahogy az ember kedvence mindig az eredeti marad. De, változik a világ, a technika, a tévénézési igény, ugye, ezek a szokásos érvek, így a rajzfilmhősök sem kerülik el a modernizálást.

Aminek viszont örülök: hogy nem kreáltak belőlük CGI animációs borzalmat! Mint pl.a Garfieldból vagy Mickey egérből készült sorozat. Sőt, van egy Gyalogkakukk és Prérifarkas minisorozat, nos ők nem úszták meg a Bolondos Dallamokból a CGI-t.

2014. okt. 19. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!