Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kedves Alkonyat sorozat...

Kedves Alkonyat sorozat rajongók! Mit szerettek annyira ezekben a könyvekben? Mi a siker titka?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 18:20
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
64%
az alkonyat konyvekben az a jó, hogy az ember mer hinni és eltudja képzelni, hogy léteznek még csodák. Edward makcssága és Bella iránt érzett szerelme olyan amit minden lány szeretne a pasik meg azért szeretik,mert jól méz ki a Bella és szeretnének maguknak egy olyan családot vagy barátnot akit nem csak az érdekel, h mennyire gazdag a psi hanem hogy onmagukért szeressék...
2010. ápr. 11. 00:15
 22/29 anonim ***** válasza:
46%

mért, te meg tudod mondani konkrétan, h mért szereted a csokit? nah én így vagyok a twilighttal, jó a történet, egyszerűen tetszik, ez van, nekem nem jön be a sima romantikus könyv, ahol nincs semmi csak a szerelem... az nem jön be, de ez bejött...

Meg ennyiből azt is kérdezhetnéd, h mért vannak Jacob rajongók, mikor mások utálják, mért nem szeretik sokan Edward karakterét???

EGYÉNI IZLÉS

nekem ebben az egészben az nem tetszik, hogy jó h van akinek nem tetszik a történek, én is olvastam olyan könyvet ami nem tetszett, de nem kell azért ocsmányolni egy könyvet mert neked nem tetszik... sztem ez baromi bunkó dolog. Egyéni izlések vannak, azért van annyi könyv, h minenki megtalálja a leginkább neki valót.

2010. ápr. 11. 13:43
 23/29 anonim ***** válasza:
66%

Az, hogy a férfi karakter erős. De ha figyeled az összes férfi aki feltűnik benne harcol mint egy oroszlán valamiért. Mind véd valamit. Tökéletes apa figurák!

Ráadásul a főhős minden mozdulata bibliai csoda! Utána az orvos, aki nagyobb csoda mint az emberek léte. ÉS a szerelem. A törékeny, számkivetett lány csodája!

1es szám 1. személyben van megírva, ettől teljesen magadénak érzed a történetet, átéled minden szemszögét! Olyan mint a méz nyúlós, ragad, de nem csöpög, mint a víz! Vicces, misztikus mégis élet szaga van! Megmutatja, hogy néha a legmegoldhatatlanabb álmok, célok mégis megvalósulásra találnak. Hosszú rögös út vezet oda hozzá, miben megleled minden szereteted és a szenvedés legmélyebb bugyraiba is belepottyansz! Ettől döglik a légy! A lányok akik még nem éltek, itt betekintést nyernek a való világba. Persze nem a vámpíros részre gondolok, hanem a hűn áhított álom elérésére! :)

16/L

2010. ápr. 12. 16:09
 24/29 anonim válasza:

Én először néztem meg mindkét filmet és csak utána olvastam a könyveket.

A könyvben az a jó, hogy részletesen leírja az érzéseket, gondolatokat, amiket a filmben nem hallhatunk. Hogy mire gondolnak a szereplők, mit miért csinálnak stb.

Nem vagyok már tini, idén leszek 30, mégis abszolút kedvencemmé vált mind a fim, mind a könyv. Azt csak sejtem, hogy a tinik miért szeretik azon kívül, hogy van benne pár szépfiú: Edwardnak olyan a karaktere, amiről a lányok csak álmodoznak. Jóképű, erős, megvédi a lányt, akit szeret, családcentrikus (ami valljuk be, nem túl gyakori!), nem piál, nem drogozik, nem a szexre hajt, romantikus...

Na és az, hogy egy más világba visz.

Én alig tudtam letenni a könyvet, bár a vérfarkasos sztori nekem nem jön be.

Azért én hiányoltam belőle a testi kapcsolatot, legalább egyszer megtörténhetne :) (Kíváncsi vagyok, hogy egy hideg testnél hogy funkcionálna az a bizonyos testrész, bár a fikciókban semmi sem lehetetlen:))

2010. ápr. 14. 09:49
 25/29 anonim ***** válasza:
35%
Divatsz*r, ezért mindenki olvassa még ha nem is szereti ezt a műfajt. Ugyan ez volt a Harry Potter-rel is.
2010. ápr. 14. 16:33
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Te talán személyesen ismersz Mindenkit, hogy ennyire biztos vagy benne?
2010. ápr. 14. 20:35
 27/29 A kérdező kommentje:
és te miért szólsz vissza neki, ha úgyis tudod, hogy nem divatszr, és nem azért olvassák?
2010. ápr. 14. 21:31
 28/29 anonim ***** válasza:

En 19 vagyok, es sose akartam megnezni. Mondom en ilyen vampiros szart nem nezek. Aztan elolvastam a konyvet, turheto volt. Tudni kell, hogy amugy is szeretek olvasni, szoval nem ez az egyetlen amit eddig olvastam. Megneztem az 1.et, elment. Elolvastam a 2. reszt, a sztori megintcsak turheto. Megneztem a 2.at, sz@r! Unalmas, ures, sztem semmit nem ad vissza a tortenetbol... Szoval olvasni jobb sztem, mint nezni.

Nem vagyok oda erte, csak egy sima tortenet. A kiscsajoknak biztos Edward miatt jon be. Nekem akkor mar inkabb Jacob...

Amugy meg ezek a sorozatos dolgok sztem lassan "alapmuveltsegge" valnak. Mint pl a HP. A 6. (asszem) reszt is csak azert neztem meg, mert milyen mar h nem nezem meg. Egyzseruen ez egy olyan dolog, amit manapsag mindenki megnez. Es a Twilight is lassan ilyen lesz. Nem kell nekem ugrani, h mekkora itt nalam a birkaszellem, es a tobbi. Ez csak az en velemenyem. :)

19/l

2010. ápr. 15. 13:38
 29/29 anonim válasza:
100%
Bár én se nem olvastam se a filmet nem láttam, nem értem miért szidják ennyire azokat akik szeretik. A mai világban örülni kellene, hogy a fiatalok egyáltalán könyvet fognak a kezükbe. Ha azért teszik, mert esetleg az egyik szereplő, mint férfi szimpatikus nekik, akkor azért, ez sem értem miért baj. A változókorban lévő tinikben túltengnek a hormonok, miért baj, ha tetszik nekik egy karakter vagy rajonganak valakiért. Majd kinövik, ahogy mindenki, más lesz az értékítéletük és öt-tíz év múlva már más vezérli őket, hogy elolvassanak egy könyvet. Addig meg akár szakácskönyv, akár Alkonyat, legalább olvasnak valamit. Rengeteg felnőtt ember néz és olvas különféle tömegkönyveket miért bántjátok ennyire a fiatalokat. Kikapcsolódásra és "mesékre" vágynak, mint sokan mások és ők ebben találják meg az igényeiket, ez van, valaki ettől érzi jól magát. Ha a 100-ból egy emiatt rákap az olvasásra és később valami komolyabb szépirodalmat is vesz a kezébe, már megérte kiadni. És talán még mindig jobb, ha valaki Alkonyatot olvas, mintha a tv előtt ül és romantikus limonádé vígjátékokat néz, aztán meg elmegy plazazni..
2010. jún. 2. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!