Kedves Alkonyat sorozat rajongók! Mit szerettek annyira ezekben a könyvekben? Mi a siker titka?
mért, te meg tudod mondani konkrétan, h mért szereted a csokit? nah én így vagyok a twilighttal, jó a történet, egyszerűen tetszik, ez van, nekem nem jön be a sima romantikus könyv, ahol nincs semmi csak a szerelem... az nem jön be, de ez bejött...
Meg ennyiből azt is kérdezhetnéd, h mért vannak Jacob rajongók, mikor mások utálják, mért nem szeretik sokan Edward karakterét???
EGYÉNI IZLÉS
nekem ebben az egészben az nem tetszik, hogy jó h van akinek nem tetszik a történek, én is olvastam olyan könyvet ami nem tetszett, de nem kell azért ocsmányolni egy könyvet mert neked nem tetszik... sztem ez baromi bunkó dolog. Egyéni izlések vannak, azért van annyi könyv, h minenki megtalálja a leginkább neki valót.
Az, hogy a férfi karakter erős. De ha figyeled az összes férfi aki feltűnik benne harcol mint egy oroszlán valamiért. Mind véd valamit. Tökéletes apa figurák!
Ráadásul a főhős minden mozdulata bibliai csoda! Utána az orvos, aki nagyobb csoda mint az emberek léte. ÉS a szerelem. A törékeny, számkivetett lány csodája!
1es szám 1. személyben van megírva, ettől teljesen magadénak érzed a történetet, átéled minden szemszögét! Olyan mint a méz nyúlós, ragad, de nem csöpög, mint a víz! Vicces, misztikus mégis élet szaga van! Megmutatja, hogy néha a legmegoldhatatlanabb álmok, célok mégis megvalósulásra találnak. Hosszú rögös út vezet oda hozzá, miben megleled minden szereteted és a szenvedés legmélyebb bugyraiba is belepottyansz! Ettől döglik a légy! A lányok akik még nem éltek, itt betekintést nyernek a való világba. Persze nem a vámpíros részre gondolok, hanem a hűn áhított álom elérésére! :)
16/L
Én először néztem meg mindkét filmet és csak utána olvastam a könyveket.
A könyvben az a jó, hogy részletesen leírja az érzéseket, gondolatokat, amiket a filmben nem hallhatunk. Hogy mire gondolnak a szereplők, mit miért csinálnak stb.
Nem vagyok már tini, idén leszek 30, mégis abszolút kedvencemmé vált mind a fim, mind a könyv. Azt csak sejtem, hogy a tinik miért szeretik azon kívül, hogy van benne pár szépfiú: Edwardnak olyan a karaktere, amiről a lányok csak álmodoznak. Jóképű, erős, megvédi a lányt, akit szeret, családcentrikus (ami valljuk be, nem túl gyakori!), nem piál, nem drogozik, nem a szexre hajt, romantikus...
Na és az, hogy egy más világba visz.
Én alig tudtam letenni a könyvet, bár a vérfarkasos sztori nekem nem jön be.
Azért én hiányoltam belőle a testi kapcsolatot, legalább egyszer megtörténhetne :) (Kíváncsi vagyok, hogy egy hideg testnél hogy funkcionálna az a bizonyos testrész, bár a fikciókban semmi sem lehetetlen:))
En 19 vagyok, es sose akartam megnezni. Mondom en ilyen vampiros szart nem nezek. Aztan elolvastam a konyvet, turheto volt. Tudni kell, hogy amugy is szeretek olvasni, szoval nem ez az egyetlen amit eddig olvastam. Megneztem az 1.et, elment. Elolvastam a 2. reszt, a sztori megintcsak turheto. Megneztem a 2.at, sz@r! Unalmas, ures, sztem semmit nem ad vissza a tortenetbol... Szoval olvasni jobb sztem, mint nezni.
Nem vagyok oda erte, csak egy sima tortenet. A kiscsajoknak biztos Edward miatt jon be. Nekem akkor mar inkabb Jacob...
Amugy meg ezek a sorozatos dolgok sztem lassan "alapmuveltsegge" valnak. Mint pl a HP. A 6. (asszem) reszt is csak azert neztem meg, mert milyen mar h nem nezem meg. Egyzseruen ez egy olyan dolog, amit manapsag mindenki megnez. Es a Twilight is lassan ilyen lesz. Nem kell nekem ugrani, h mekkora itt nalam a birkaszellem, es a tobbi. Ez csak az en velemenyem. :)
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!