Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kedves Alkonyat sorozat...

Kedves Alkonyat sorozat rajongók! Mit szerettek annyira ezekben a könyvekben? Mi a siker titka?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 18:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: ma 14:26

És tényleg annyira lehetetlen elhinni, hogy vannak olyanok, akik nem Edward miatt szeretik? Épp az ilyenre szokták az mondani, hogy "Hihetetlen, de Igaz". ű

Aki meg nem szereti a nyelvezetét, hát istenem, ez van. Ajánlok egy jó kis Emily Bronte vagy Jane Austen kötetet. Az kicsit nehezebb. (pláne eredeti nyelven:)

2010. ápr. 9. 20:05
 12/29 anonim ***** válasza:

Én az első három könyvet olvastam.

Nem tudom mi fogott meg benne, mert a filmet nem mondhatom , hogy szeretem.

Az tetszik a könyvben, hogy egy másik világba merülhetek a segítségével.

Nem vagyok "Edward-imádó tini"egyáltalán nem vagyok tini. :)

Nem tudom miért nehéz a nyelvezete, én könnyen olvastam úgy, hogy egy 2 éves kislány játszott mellettem...

Ha valakinek nem tetszik az ne olvassa el csak azért, hogy később elmondhassa ; húúú de szaar!

2010. ápr. 9. 20:48
 13/29 A kérdező kommentje:
Azt mondta az egyik kérdező, hogy egyszerű nyelvezete van, nem, hogy nehéz.
2010. ápr. 9. 21:31
 14/29 A kérdező kommentje:
izé, vagyis válaszoló :D
2010. ápr. 9. 21:32
 15/29 anonim ***** válasza:
Igen tudom hogy azt írta könnyű:p Én épp ezért javasoltam a másik két író könyveit, azok nyelvezete jóval nehezebb. Gondolom az ilyeneket szeretheti nem pedig aminek a "nyelvezete olyan szinten egyszerű, hogy az valami hihetetlen, rengeteg szóismétlés, a cselekmény unalmas, egyszerűen szär".
2010. ápr. 9. 22:18
 16/29 anonim ***** válasza:

szerintem egyszerű a válasz: a mai kis tinik ( és ezt most pejoratív értelemben írom) szeretnek lelkesedni bizonyos hm....felszínes dolgokért. Kislányok, akik nem nőttek még fel, de akadnak butuska felnőttek is, akik a könyvekbe menekülve keresik a szórakoztató ipar által kiagyalt HAPPY END-eket, és a mennyei boldogság földi változatú szerelmét... kezdve ott, hogy egy film már nem kasszasiker, ha nem a kis tinik vágyait elégíti ki, ami egyenlő a semmit mondó szerelmi háromszögekkel. És nem csak a filmek, Harry Potter szálai közé épp úgy beférkőzött a szerelem és a testiség, mint valami olcsó Szilviába. Ennyi :)

jöhetnek a kövek:)

2010. ápr. 9. 23:40
 17/29 anonim ***** válasza:
kedves : tegnap 20:48 --válaszoló. Szerintem fontos az, hogy elolvassa...mi alapján mondja el az ítéletét, ha nem tudja miről szól, ha nem ismeri a könyvet? Kritizálni akkor lehet, és szabad, ha tudod mit és miért kritizálsz...ha mégsem így lenne, az esetben üres frázisok egy buta liba szájából, amit nem szabad figyelembe venni a véleményalkotásunkba.
2010. ápr. 10. 00:05
 18/29 anonim ***** válasza:

20.48vagyok, egy butuska felnőt. :)

Bocsi ami a nyelvezetet illeti, félreolvastam, előfordul.

Ebben egyetértek, csak tudod van aki beleolvas valameddig, aztán leteszi, és úgy mond véleményt.

Mondok egy példát, nem pont ide tartozik, de talán valamennyire mégis.Egy ismerősömmel beszélgettünk a magyar filmekről és a Valami Amerikára rávágta, hogy az egy förmedvény, milyen szar film, stb. Megkérdeztem tőle, hogy láttad egyáltalán? A válasz : csak az első negyed órát....

Hát igen, így lehet ám véleményt alkotni valamiről!

Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy aki utálja az Alkonyat könyvet az nem olvasta végig, Ez csupán egy lehetőség....

2010. ápr. 10. 10:14
 19/29 anonim ***** válasza:

újra én vagyok :)

pedig már volt joga kinyilvánítani a nemtetszését...ami nem tetszik azt minek végignézni? Csak pazarlod a drága idődet :) az a 15 perc, vagy mennyi, elég volt ahhoz, hogy véleményt alkosson...

2010. ápr. 10. 13:30
 20/29 anonim ***** válasza:

megint én :) "a butuska felnőtt"

Nekem mindegy kinek mi a véleménye és az sem érdekel, hogy mi alapján alkot véleményt.

A mai világban úgyis olyan könnyen mondanak az emberek véleményt és itéletet bármiről és bárkiről.

A lényeg, hogy én szeretem az Alkonyatot, az Újholdat,és a Napfogyatkozást, és alig várom a folytatást.

És hogy mi a siker titka? Hát fogalmam sincs, de jó könyvek szerintem.

Igen, lehet, hogy elég volt az a 15 perc a véleményalkotáshoz, de azzal nem a filmet bírálta, hiszen azt végig sem nézte....de erről vitatkozhatnánk.

Talán majd egyszer kiírok valami ezzel kapcsolatos kérdést. :)

2010. ápr. 10. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!