Mondanátok véleményt a blogomról?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Nem régiben egy történetet kezdtem el írni, és nagyon kíváncsi volnék a véleményetekre. Műfaja kicsit horrorisztikusabb, ha érdekel, írj üzenetet, és ott elküldöm. :)
2016. ápr. 19. 21:04
1/12 anonim válasza:
Ha jó lenne, ki mernéd ide rakni.
2/12 anonim válasza:
Addig biztos nem, míg ide ki nem teszed a linket.
Nem kérem priviben, mert
1. - te vagy kiváncsi véleményemre,
2. - ha a kérdésed nyilvános, a kérdés tárgya miért nem?
3/12 A kérdező kommentje:
Emberek, olyan ellenségesek vagytok O.o
Nem kell hát kérned :)
Nem szerettem volna kirakni, mivel hirdetésnek minősülne, azt pedig nem szeretném, mivel következményeket vonna maga után :)
Köszönöm, hogy megérted!
2016. ápr. 19. 22:15
4/12 anonim válasza:
Semmilyen következménye nem lenne, max. annyi, hogy páran megnéznék.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem is olyan rég elkövettem ezt a hibát, majd a kérdésem törölve lett, ezért nem szeretném kitenni. Máskülönben, akit tényleg érdekel, annak csak egy szavába kerül és elküldöm neki. Abba pedig senki sem hal bele :)
2016. ápr. 19. 22:50
6/12 anonim válasza:
Nekem küldheted. Én is csináltam régebben blogot, de azt személyes okok miatt meg kellett szüntetnem, de szeretem a horror történeteket, szóval jöhet.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megnézitek! :)
2016. ápr. 22. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!