Mi a véleményetek arról, hogy folytatódik a Harry Potter sorozat (Harry Potter és az elátkozott gyermek címmel)?
Inkább egy rajongói fanficet tartok a folytatásnak. Az nagyon jó. (Harry Potter és a Negyedik Torony, Harry Potter és az Ezernevű, Harry Potter és a Smaragd Sigillus)
Az új, ahogy írták nem rendes regény lesz, hanem ilyen szövegkönyv, színdarab, forgatókönyvszerű, ezért nem tud lázba hozni. Pedig maga a világ nagyon is érdekelne.
Mivel csak szövegkönyv lesz így annyira nem hoz lázba.
Amiről nagyon szívesen olvasnék az egy regény vagy esetleg trilógia a Tekergők korából:)
Rowling rengeteget adakozik, szóval én nem sajnálom tőle, jól tette, hogy eladta, jótékonysági célra fordította a pénzt.
Személy szerint én örülök, hogy bővítik az univerzumot, ugyanúgy várom a Legendás állatok és megfigyelésük című filmet, mint az Elátkozott Gyermek című könyvet. Persze én is jobban örülnék egy regénynek, de szerintem már így is nagy szó a folytatás, ahhoz képest, hogy az írónő már régen is azt mondta, hogy a 7. a befejező kötet. Probáljunk meg ennek is örülni... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!