Tudtok ilyen könyveket mondani?
Olyan könyveket keresek amelyben a főszerep egy lány és egy fiú kapcsolatára, szerelmére fókuszál, viszont legyen benne valami hiba, úgy értve pl: a pasi vagy a csaj beteg, rokkant, depressziós és a másik pedig a történetben mondjuk segít neki, és egymásba szeretnek. És még ha lenne ilyen, akkor mondjuk a pasi lehetne mondjuk a beteg és a lány szereplő gondozná és egymásba szeretnek de a vége nem kell mindenképpen happy end legyen.
Például ilyen regény amit imádtam, az a "mielőtt megismertelek", és az is hasonlóról szól. A lényeg hogy az egyikük segítsen a másikon még akkor is ha a végén netán nem úgy sülnek el a dolgok ahogy gondolnánk. Lehet a történetben nagy csavar és váratlan, izgalmas események is.
Tudtok ilyen könyveket/(filmeket) mondani?
Jojo Moyes - Mielőtt megismertelek
Ez könyv, de hamarosan a filmet is bemutatják.
A mostanában eléggé divatos YA könyvek ilyenek. A vörös pöttyös/rubin pöttyös könyvek között elég sok ilyen található (bár többnyire mind happy end).
Néhány ilyen az általad leírtakhoz hasonló könyv (megfelelőségi sorrendben):
- Find you in the dark - Utánad a sötétbe / Meredith Walters
- Black Lies - Sötét hazugságok / Alessandra Torre
Kétkötetes sztori:
1. The coincidence of Callie & Kayden - Callie, Kayden és a véletlen
2. The redemption of Callie & Kayden - Callie, Kayden és a megváltás
mind a kettő Jessica Sorensen tollából
Meg persze ott van pl.
Az angol beteg, ami könyv és film formájában is elérhető
Édes November (film)
(+ a már említett Csillagainkban a hiba könyv és film formájában is)
Több most hirtelen nem jut eszembe. Remélem tudtam újat mondani. :)
Könyv és film is készült ezekből:
Marti Leimbach: A szerelem erejével
Erich Segal: Love story/ Szerelmi történet
Speciális eset, nem tudom, megfelel-e, de azért ide írom. Szintén van könyvben/filmen is:
Kim Carpenter-Krickitt Carpenter-Dana Wilkwrson: Fogadom
/Adva van egy házaspár, de a feleség baleset következtében elvesztette az emlékezetét, a férfi megpróbálja újra meghódítani./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!