Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen gyorsan olvastok ki...

Milyen gyorsan olvastok ki egy regényt? (kb.300-400 oldalasra gondolok) Tanulható a gyors olvasás?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 19:35
1 2
 11/13 anonim válasza:
300-500 oldal szabadidőben 2-3 nap (volt már, hogy totál beszippantott a történet, és ebéddel együtt 5 óra hossza alatt megvolt :) ), ha gürizni kell, akkor igen hektikusan változik, van, hogy 1 napig, van, hogy két hétig is tart. Általában olyan 100-150 oldal után én is megállok pihenni, mert ugyanúgy, mint evésnél, olvasásnál sem mindig jó lenyomni az egészet egyszerre. :)
2016. ápr. 15. 21:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez könyv/nyelvezet/téma/hangulat/környezet függő.

Általában egy tingli-tangli regényre elég egy este. Egy mélyebb, szépirodalmi műre kell 2-3 este, egy szakkönyvre meg még több. Bár az egyetemi évekből vannak sztorik persze, de azt nem nevezném igazi olvasásnak. :D

2016. ápr. 15. 22:29
 13/13 Shirayuuki válasza:
Egy 400 oldalas könyv kevesebb, mint 7 óra alatt megvan :D A gyorsolvasás szerintem nem olyan, hogy most akkor megtanulok gyorsan olvasni :D Minél többet olvasol, annál jobban és gyorsabban fog menni. Szerintem kezd olyan témákkal, amik érdekelnek is, amúgy 1 hónap, mire a végére érsz :D :D Én már egy éve olvasok egy 50 oldalas könyvet, de még nem értem a végére, annyira nem érdekel :D :D
2016. ápr. 18. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!