Első könyv, mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Sziasztok, úgy döntöttem, hogy szeretnék egy kicsikét olvasgatni, most vagyok túl egy nagyon komoly kapcsolaton, munkahely váltás, sok utazás emiatt és szeretném ezt az időt értelmesen tölteni. Nem olvastam még semmilyen könyvet, de van elképzelésem milyen tetszene. Romantikus lélek vagyok, ezért egy szép szerelmes történet tetszene, ami nem csöpögős, de mutassa meg, hogy igenis létezik igaz szerelem. Nem lenne baj, ha néhol elrejtve 1-1 poén is lenne benne, és szuper lenne, ha kb. a mostani korban játszódna, mert úgy számomra hitelesebb. Mivel tényleg első könyv lenne, így nem lenne hátrány az sem, ha nem 600 oldalas lenne, hogy mire a végére jutok ne menjen el azért a kedvem. Valami ilyesmit szeretnék most olvasni. Tudtok segíteni ? 22/F2016. ápr. 5. 11:31
1/6 anonim válasza:
Gévai Csilla: Lídia, 16 (152 oldal)
2/6 anonim válasza:
Sophie Kinsella: Tudsz titkot tartani?
3/6 anonim válasza:
Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek.:)
4/6 A kérdező kommentje:
Szuper! Köszönöm a gyors választ, holnap megyek is választok egyet, persze ha lesz !
2016. ápr. 5. 23:28
5/6 anonim válasza:
Nézz utána Google-ben, hogy melyik történet tetszik, aztán, ha boltban nincs, rendeld meg netről.
6/6 anonim válasza:
Graeme Simsion: A Rosie-projekt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!