Erdemes elolvasni a Vegzet ereklyei c. konyvsorozatot?
Szia!
Én először a filmet láttam, mert egy videóban láttam belőle egy részletet és megtetszett, utána rákattantam és utána olvasgattam, hogy nincs e 2. része, de sajna nincs. Viszont ráakadtam a sorozatra és óriási fan lettem. Szerény véleményem szerint a sorozat mérföldekkel jobb, mint a film. Persze nem olyan, mint a könyv, de alapokban egyeznek és ennyi elég is. Szerintem a sorozatos szereplők sokkal jobbak, mint a filmben. Jace ezerszer helyesebb és Clary is szebb, na meg persze Alec se elhanyagolható, meg a sorozatban Magnus karaktere is szerethetőbb. Akit utálok mind filmben, mind könyvben, mind sorozatban az Simon. Egyszerűen irritál, legszívesebben pofánvágnám (ha élne :D ) . Egyébként, ne hagyd ki az első könyvet, nagyon jó és nem unalmas úgy sem, hogy láttad a filmet. Én most végeztem az első könyvvel és a 2. könyv felénél járok, de nekem ez a Hamuváros nem tetszik :/ . Jó könyv, jól van megírva és minden érzelmet ki tud váltani, de egyszerűen annyira utálom Simont, hogy ezt nem akarom tovább olvasni. Gondoltam, hogy kihagyom a Hamuvárost, de elvetettem, mert akkor nem érteném a többi részt.
Mindenkinek ajánlom amúgy a könyvet és a filmet is, aki szereti a romantikus, misztikus történeteket.
Azt meg nem értem, hogy hogyan lehet azt mondani egy könyvre vagy bármire, hogy szar? Max csak nem tetszik, de akkor sem szar. Akkor szar valami ha senkinek sem tetszik, de bizony a Végzet ereklyéinek népes rajongótábora van. Ha valakinek nem tetszik egy könyv akkor írja azt, hogy neki nem jött be, de attól ne kezdje el híresztelni, hogy szar. Nekem se tetszik pl. az Értelem és Érzelem, de attól még nem szar csak engem nem fogott meg. Ezzel ellentétben valakik szerint pl. a Büszkeség és Balítélet szar, szerintem meg csodálatos és már negyedjére olvasom. Szóval egy könyv nem rossz, max nem tetszik ;) (Ezt az első válaszolónak szántam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!