Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Erdemes elolvasni a Vegzet...

Erdemes elolvasni a Vegzet ereklyei c. konyvsorozatot?

Figyelt kérdés
A sorozatot nezem, a filmet mar lattam. Es attol tartok hogy igy nem fpg lekotni a konyv. Arra is gondoltam hogy az elso reszt nem olvasnam el csak a tobbit. Valaki aki mar olvasta is es nezi is?

2016. ápr. 2. 14:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%
Attól eltekintve, hogy én az egyik legnagyobb rajongója vagyok a könyvnek el kell, hogy mondjam, hogy nagyon jó. A visszanézem magam, soha nem gondoltam volna, hogy vámpírokról és vérfarkasokról fogok olvasni, de Cassandra annyira megszerettette velem ezt az egész műfajt, hogy azóta teljesen máshogy viszonyulok ezekhez a könyvekhez. Elmondom neked őszintén, hogy én sem olvastam az első rész. Ami kimarad, hogy megismerd a szereplőket ki-kicsoda, de ha van egy jó ismerős, aki már ismeri, akkor ő is eltudja mondani az első rész. A könyv szerintem sokkal jobb, mint a film sőt még a sorozattól is, pedig a sorozat elég jóra sikeredett, bár tudjuk voltak módosítások. Szóval mielőtt itt kisregényt írnék róla csak azt mondom mindenképpen olvasd el és kezdheted nyugodtan a második résszel. ;)
2016. ápr. 4. 19:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha sorozat után kezded a könyvet akkor semmi se lesz ugyan olyan. Erre készülj fel! És ne felejtsük el, hogy a könyv az eredeti
2016. ápr. 10. 08:04
 13/15 anonim válasza:
Szia ,érdemes elolvasnod a könyveket , én is a sorozat közben kezdtem el olvasni és a sorozat egyáltalán nem zavart közbe . Ha az alap türténet tetszik mindenképp olvasd el a könyveket
2016. máj. 28. 14:34
 14/15 anonim ***** válasza:
48%

Szia!

Én először a filmet láttam, mert egy videóban láttam belőle egy részletet és megtetszett, utána rákattantam és utána olvasgattam, hogy nincs e 2. része, de sajna nincs. Viszont ráakadtam a sorozatra és óriási fan lettem. Szerény véleményem szerint a sorozat mérföldekkel jobb, mint a film. Persze nem olyan, mint a könyv, de alapokban egyeznek és ennyi elég is. Szerintem a sorozatos szereplők sokkal jobbak, mint a filmben. Jace ezerszer helyesebb és Clary is szebb, na meg persze Alec se elhanyagolható, meg a sorozatban Magnus karaktere is szerethetőbb. Akit utálok mind filmben, mind könyvben, mind sorozatban az Simon. Egyszerűen irritál, legszívesebben pofánvágnám (ha élne :D ) . Egyébként, ne hagyd ki az első könyvet, nagyon jó és nem unalmas úgy sem, hogy láttad a filmet. Én most végeztem az első könyvvel és a 2. könyv felénél járok, de nekem ez a Hamuváros nem tetszik :/ . Jó könyv, jól van megírva és minden érzelmet ki tud váltani, de egyszerűen annyira utálom Simont, hogy ezt nem akarom tovább olvasni. Gondoltam, hogy kihagyom a Hamuvárost, de elvetettem, mert akkor nem érteném a többi részt.

Mindenkinek ajánlom amúgy a könyvet és a filmet is, aki szereti a romantikus, misztikus történeteket.

Azt meg nem értem, hogy hogyan lehet azt mondani egy könyvre vagy bármire, hogy szar? Max csak nem tetszik, de akkor sem szar. Akkor szar valami ha senkinek sem tetszik, de bizony a Végzet ereklyéinek népes rajongótábora van. Ha valakinek nem tetszik egy könyv akkor írja azt, hogy neki nem jött be, de attól ne kezdje el híresztelni, hogy szar. Nekem se tetszik pl. az Értelem és Érzelem, de attól még nem szar csak engem nem fogott meg. Ezzel ellentétben valakik szerint pl. a Büszkeség és Balítélet szar, szerintem meg csodálatos és már negyedjére olvasom. Szóval egy könyv nem rossz, max nem tetszik ;) (Ezt az első válaszolónak szántam)

2016. szept. 30. 19:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is láttam a sorozatot és a filmet is és tegnap kezdtem el olvasni az elsők könyvet és ajánlom h olvasd el az első részt is mert minden sokkal részletesebben le van írva
2016. dec. 17. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!