Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Erdemes elolvasni a Vegzet...

Erdemes elolvasni a Vegzet ereklyei c. konyvsorozatot?

Figyelt kérdés
A sorozatot nezem, a filmet mar lattam. Es attol tartok hogy igy nem fpg lekotni a konyv. Arra is gondoltam hogy az elso reszt nem olvasnam el csak a tobbit. Valaki aki mar olvasta is es nezi is?

2016. ápr. 2. 14:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha erre van igényed, akkor hajrá. Szerintem egy igénytelen történet, buta szereplőkkel, rosszul megírva.
2016. ápr. 2. 14:47
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kerdes, es van akinek tetszik.
2016. ápr. 2. 15:19
 3/15 anonim válasza:
67%
Én olvastam a könyvek nagy részét, talán az utolsót nem. A filmet láttam és a sorozatot is elkezdtem, de egyik sem azonos a könyvvel, főleg nem a sorozat. Én azt ajánlanám, hogy ha az alapgondolat tetszik, akkor olvasd el a könyveket, mert újdonság lesz még úgy is, hogy láttad az adaptációkat. Egyébként nekem tetszett a könyv, de a Pokoli szerkezetek sorozat az írónőtől jobban sikerült, és csak trilógia. Azt is ajánlanám, ha teljesen újat akarsz olvasni.
2016. ápr. 2. 15:26
 4/15 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!:)
2016. ápr. 2. 15:27
 5/15 anonim válasza:
Nincs mit, jó olvasást! :)
2016. ápr. 2. 15:29
 6/15 anonim válasza:

Szia!:)

Mindenképpen a végzet ereklyéi nagyon jó történet!

Cassandra Clare nagyon szépen, kifinomultan írja le a könyvet.Csak ajánlóm! Én függő voltam/vagyok. Mindegyiket kiolvastam.Nem elcsépelt,izgalmas.

A film és a sorozat eltérnek egymástól.

A sorozat teljesen más mint a könyv. Szerény véleményem szerint azt a sorozatot rosszabul nem is hozhatták volna össze.

2016. ápr. 2. 22:18
 7/15 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes elolvasni :)

Nagyon jó sorozat, nekem az egyik kedvencem és a szereplők is szerethetőek benne. :)

2016. ápr. 2. 23:59
 8/15 anonim ***** válasza:
66%

Érdemes elolvasni a könyveket belőle. Láttam már a filmet, az is szuper volt nekem, de könyvben sokkal jobb.

A mostani sorozat meg valami borzasztóan rossz szerinte...

De a könyv, amikor elkezded olvasni lesem tudod majd rakni. Legalábbis én nem tudtam lerakni...:)

Egy kérdés tőlem is : A sorozatot hol nézed?

2016. ápr. 3. 00:00
 9/15 A kérdező kommentje:
Koszonom:) en itt nezem: [link]
2016. ápr. 3. 17:17
 10/15 anonim ***** válasza:
51%
Érdemes elolvasnod! Csak egy a gond vele: függő leszel. 😂😂
2016. ápr. 3. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!