Szerintetek mi lesz a sorsa a Manderlyknek a Tűz és Jég dalában?
Nem igazán tudja, max sejti, hogy senki sem önakaratából áll mellettük.
Egyébként nem tud mit csinálni vele, hiszen a komplett Manderly haderővel nem tud leszámolni. Max annyit tehet, hogy tovább húzza Wyman fiának a túszságát az Ikrekben, de azt a Freyekkel kell lejátszania. De nekem nem úgy tűnik, hogy bármilyen üzenet vagy ember el fogja hagyni a közeljövőben Derest.
Igazából csapdáestek a Stark-hű házak között. Még a Hornwoodok és Dustinok szövetsége is inog náluk. Ramsay megölte Lady Hornwoodot, Babrey Dustinnak pedig szintén van miért utálnia Ramsayt (megmérgezte a nővérét és az unakaöccsét).
A Boltonok önmagukban meg így már kevesen vannak ellenük.
Akkor gondolom majd előre küldi őt a seregével a harcba,hogy ők hulljanak el először. Szerintem abban meglehet állapodni,hogy Wyman nem fog harcolni, mivel még egy lovon se bír már megülni és itt meg kell,hogy említsem Stannis bölcsességét "Lord Too-fat-to-sit-a-horse" :D magyarra nem tudom hogyan fordították.
De nem hiszem,hogy túlélné Wyman a történetet.
3. De ki ellen esnének el?
A Manderlyk nem fognak Stannis ellen harcolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!