Szerintetek a tűz és jég dalában mi lesz az alábbi házaknak a sorsa?
Tyrell,Lannister,Bolton,Arryn,Baratheon,Frey.
Az én véleményem az,hogy a Boltonok és a Baratheonok kihalnak,a Tyrellek mégjobban feltörnek, a többiben nem vagyok biztos.
Tyrell: kihal. Már túl sokszor fordítottak köpönyeget. Túl magasra akartak törni, de meg fognak semmisülni. Helyüket a Tarlyk veszik át a Síkvidéken.
Lannister: megmarad, de elvesztik korábbi hatalmukat. Az fog velük történni, amitől Tywin a legjobban félt: feledésbe merülnek. (Nem teljesen szó szerint.) De valami olyan távolságtartó pozícióba kerülnek, mint most vannak a Hightowerek.
Arryn: Sansa megmenti Robertet és ezzel a házat is.
Baratheon: Szerintem Robert fattyai továbbviszik, amikor törvényesítik őket.
Bolton: Roosék meghalnak. De szerintem Jeyne Poole terhes. Szóval a ház megmarad és az utódai öröklik Rémvárat.
Frey: Genna utódai viszik tovább a nevet. De a többik meghalnak.
Stark: Viszatérnek, de ugyanúgy csak Északra akarják majd kiterjeszteni a befolyásukat. Távol fogják magukat tartani déltől. (Hacsak a Másokkal ott nem lesz valami. De mivel anno is ők kötöttek paktumot velük, gondolom most is így lesz, ezért maradnak ott, ahol.)
Targaryen: Dany rájön, hogy Westeros nem neki való hely , mert képtelen felépíteni a rombadőlt királyságot és visszahúz Essosra. Vagy alapít egy új fővárost Queenslandig néven.
Tully, Martell: Megmaradnak. Már közüllük meghaltak elegen.
Királyvár, vastrón: megsemmisülnek teljesen. Senki sem akarja majd újjáépíteni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!