Ki/kik a kedvenc karaktere (i) d az "Anita Blake" könyvsorozatban? Miért?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 18:45
1/9 anonim válasza:
Nekem Jason a kedvencem mert eszméletlen humora van, de a felszín alatt egy igazi érző szívű "ember", aki szeretetre és törődésre vágyik.
A másik pedig Micah, mert önzetlen és Anita érdekeit képes a sajátjai elé helyezni, illetve olyannak szeretni amilyen :)
3/9 anonim válasza:
Első vagyok
Valóban Edward is "halálos" figura és nem csak átvitt értelemben :D
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:D
Én is bírom Jasont és Edwardot, de az én kedvencem Jean-Claude, nem kell leírnom, miért:D Bár, az utolsó kötetekben eléggé "elpapucsosodtt" nekem..:S Kár azért a karakterért.
2010. ápr. 7. 14:53
6/9 anonim válasza:
Edward a favorit, mert halálos:D de ami azt illeti Ashert is és Jasont is szeretem:)
7/9 anonim válasza:
Nathaniel, Micah , Jean-Cloude (bocs ha rosszul írom:P) , és Asher, meg maga Anita! Folyton azon gondolkozok, ha ilyen gyógyítási képességei vannak, meg ilyen hatalmas, gyógyítsa má' meg Asher sebhelyeit:P Tökjó lenne,mi?
8/9 anonim válasza:
Nálam Asher a favorit! :)))
Miért...?Hajjajjj...Hosszú lenne elmesélni! :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2010. okt. 31. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!