Boggiyeah kérdése:
Érdemes egy ilyen blogot vezetni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy blogom, ahová történeteket szeretnék kirakni (még nincsenek megírva, de ötletem van). Főleg vicces, az osztályommal megesett sztorikat foglalnám össze, mivel ebből egész sok van, ráadásul részese is voltam a legtöbbnek, így nem lesz nehéz dolgom.
Sokak szerint jól írok, szépen fogalmazok. A helyesírásomra mindig odafigyelek, többször jutottam már tovább versenyeken a megyei döntőkbe, tavaly például második lettem, de csak az elsők mehettek tovább az országos vetélkedőre, így pont lemaradtam.
Még van ezen a novelláson kívül két másik blogom, azokat is szeretem, csak valamiért úgy gondoltam, jó lenne egy új blog. :)
2016. márc. 25. 20:44
1/9 anonim válasza:
Attól függ, mit akarsz elérni vele. Ha nagy látogatószámot, akkor nem érdemes, Az érintetteken és az ismerőseiken kívül szinte senkit nem fog érdekelni. Ha csak valami nyilvános osztálynaplónak akarod, akkor nem fog alulteljesíteni.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék nagy látogatószámot elérni, se osztálynaplót. Ez csak egy oldal lenne, ahová ha benéz valaki és elolvassa a bejegyzéseimet, elmosolyodik. :)
2016. márc. 25. 21:11
3/9 anonim válasza:
Ha jól van megírva és tényleg viccesek a sztorik akkor hajrá, majd küldj egy linket ha kész, mert elolvasnám.
4/9 A kérdező kommentje:
Oké, eddig még csak design van meg bemutatkozás. Azt is küldhetem?
2016. márc. 25. 21:55
5/9 anonim válasza:
Szerintem egy blognak akkor van értelme, ha elsősorban a szerzőnek íródik, és csak utána a közönségnek. Szóval ha neked fontos, akkor van értelme, hajrá. :)
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem fontos, köszönöm a biztatást! :)
2016. márc. 26. 15:28
7/9 anonim válasza:
Ajánlom a Pestem Halottam facebook csoportot, ha nem több oldalas sztorikat szeretnél írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!