Érdemes megvenni a Trónok harcát George R. R. Martintól?
Ha érdekel, akkor vedd meg. Ha nem érdekel, akkor ne. :) A te pénzed, nem a miénk.
Személy szerint én megvenném, de elég elfogult vagyok, mert már olvastam a könyveket, és sokkal jobbak mint a sorozat, persze mindkettőnek megvan a maga varázsa. Ha érdekel és extra infókat akarsz megtudni (jóóó sokat), akkor vedd meg. :)
Ha akarsz egy nagyon jó (és nagyon hosszú) fantasy regénysorozatot olvasni, a tévés szarságtól függetlenül, akkor vedd meg.
Ha csak azért akarod, mert tetszik a tévés szarság, akkor inkább ne. Több haverom megvette, mert "olyan jó a TV sorozat", aztán párszáz oldal után beletört a foguk.
Töltsd le :D
De amúgy ahogy előttem is mondták, A Tűz és Jég Dala címet viseli a könyvsorozat és ennek első könyve a Trónok harca.
Ha olvasni akarod és megy az angol, akkor javaslom az angol verziót, A Song of Ice and Fire, sokkal jobb, mint a magyar...és sokkal jobb, mint a sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!