Trónok harca/Tűz és jég dala SPOILER. Szerintetek ő marad a király?
Azt nem tudom. Cersei azt hiszi, hogy a jóslat miatt minden gyereke még előtte meg fog halni. Szóval ha a maeginek igaza van, akkor talán nem.
Kivéve ha Tomment is feltámasztják a halála után. (Ez elképzelhető, ha Kőszív teszi meg ezt a szívességet Jaimenek, mert megmentette a lányait...vagy passz.)
De egyszer tuti meghalnak, a jóslatban ez van. (Vagy csak kamu haláluk lesz.)
Myrcella a könyvben még él....úgy,hogy ez a kérdés még nyitott, vagy meghal vagy nem.
A sorozatban Tommen tényleg eléggé jellegtelen,de a könyvben teljesen más,leginkább ártatlan 8 éves gyerek(és többször is felemeli a hangját Cersei ellen),nem tett semmit amiért meg kellene hallni a családjából talán ő a legjobb,pont emiatt gondolom úgy,hogy nagy eséllyel mégis meghal.
Jószívű, de túl befolyásolható. Ha Cersei nem lenne, akkor a Tyrellek irányítanák a döntéseit.
Amúgy én nem emlékszem ilyen részre a jóslatban, hogy a gyerekei Cersei előtt halnának meg, csak arra, hogy egy fiatalabb királynő letaszítja, de lehet, hogy tévedek.
A Tyrellek azért nem olyan baj, ha kicsit jobb útra terelik. A könyvekben teljesen másnak tűnnek, mint a sorozatban.
Pl. Marg a könyvekben azt mondja, hogy ássák el a csatabárdot Tommen kedvéért és próbáljanak együtt dolgozni.
Csak Cersei teljesen paranoiás és minden apró megmozdulásába ellenségeskedést lát.
A sorozatban viszont egyértelmű, hogy Marg szándékosan kóstolgatja Cerseit és Tomment is megpróbálja ellene fordítani. Ott én teljesen jogosnak éreztem, hogy Cersei el akarta takarítani mellőle, mert tényleg manipulálta és nem ő volt a paranoiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!