Kedvenc romantikus könyv?
Ő az abszolút kedvenc nálam:
J. Steinbeck: Kék öböl - Szerelemcsütörtök
/A második az első folytatása, bár lehet, hogy önállóan is megállja a helyét. Tulajdonképpen nem az a szokványos romantikus - a Kék öböl még egyáltalán nem az, a Szerelemcsütörtökben már megjelenik, de nem a csöpögős változatban. Számomra így együtt a kettő a legbájosabb, legjóindulatúbb könyv, amit olvastam. Kicsit lehet, hogy szürreálisnak hat, de szerintem érdemes vele próbálkozni. Egy '30-as évekbeli kaliforniai kisváros mindennapjairól szól, az ott élő emberekről - kicsit epizódszerű, mert fejezetenként más-más lakót/lakókat mutat be. A Szerelemcsütörtök, meg a 2.vh utáni pár évben játszódik ugyanabban a városban, a szereplők jó része is ugyanaz, bővülve a "romantikával". Oké, így leírva tényleg nem az a tipikus romantikus, de hátha szimpatikussá válik neked is. :)/
Nora Roberts - Veszélyes álmok
Ezt még régebben olvastam, és magát az írónőt nem kedvelem túlzottan, mert a legtöbb története kicsit szappanoperás, de ez egy nagyon jó kivétel. Egy átlagos szerelmi történet, nincsenek benne nagy fordulatok, és szerintem szerethetők a szereplők. Kikapcsolódásnak mindenképp tökéletes :)
Nekem Elizabeth Adler könyvei tetszettek nagyon:) Ha még nem olvastad őket, ajánlom:)
Ezek kicsit "krimis" törénetűek:)
Vavyan Fable - Halkirálynő-sorozat, Sárkánykönny, Álomhajsza, Álmok Tengere (utübbi kettő fantasy)... szinte mindegyikben van romantika, akció, csodás leírások.
Erin Morgenstern - Éjszakai cirkusz (nem klasszik fantasy, a mágikus cirkusz életéről és egy hatalmi? játszmáról szól. Elvont, vicces, szomorkás).
Nora Roberts - A mágia útjai (három különálló kis varázzsal átszőtt novella, minden klisé nélkül. Feszült, felemelő, mint az írónő többi könyve), Holdfogyatkozás, Kék füst...
Molnár Tóni: Tépődések
Ez idén jött ki, egészen friss, de nem túl ismert még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!