SZENT JOHANNA GIMI! csak én vagyok így vele?
Szerintem ahogy az előző válaszadó az ellentétek vonzzák egymást 😉
És ahogy Cortez mondta neki nem mozi+pizza lány kell neki, hanem könyvesbolt+palacsinta
D
Renit néha én is utáltam. Idegesítő volt néhány megnyilvánulása, meg az, hogy ilyen esetlen volt, meg az, hogy végülis sokszor úgy kezelték mint egy pótkereket.
Kicsit elvarázsolt volt. :) Viszont szerettem benne, hogy szeret olvasni.
Voltak benne jó pillanatok, pl. mikor elküldte Cortezt a fenébe. Végre!
Corteznek én sem értettem a hisztijeit. Mondvacsinált indokai voltak. Ami tetszett benne, hogy jó barát volt, ami nem az meg ugyan az volt mint Reninél. Bénázott, de egyébként tetszett a könyv, és pont így volt jó, ahogy Leiner Laura megírta. Pont annak a korosztálynak szól. És ha nem lett volna benne ennyi szerencsétlenkedés, akkor már veszített volna az értékéből.
Én vikit utáltam. Bunkó volt, és egy nagy tahó. Semmi pozitív nem jut róla eszembe. Irritált az első perctől kezdve.
Én Kingát, és Zsoltit imádtam nagyon-nagyon. Meg Ricsit. Virág meg tök hülye volt, de néha kedveltem a butaságait. Eltúlzott volt a könyv, de erre is számítottam. És egyébként elégedett voltam az eredménnyel.
Én egyszer olvastam, de mostanában nem is tervezem újra olvasni. Majd egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!