Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nincs valami magyar zenész,...

Nincs valami magyar zenész, aki felénekelné és hangszerelné Leiner Laura dalszövegeit? Legjobban a Késtél érdekelne! :-)

Figyelt kérdés
2016. márc. 9. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Ahogy másik kérdésben is leírtam, 11-14 éves korosztálynak szól. Ők túl fiatalok hozzá , idősebb korosztályt pedig nem érdekli. Egy zenész nem fog egy klises, gyenge, felkapott általános iskolásoknak szóló könyv dalszovegei alapján dolgozni.
2016. nov. 27. 11:21
 2/7 anonim ***** válasza:
#1 ... Áh, hagyjuk... Szánalmas vagy...
2016. nov. 30. 16:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudok értékelni egy bármelyik amcsi suli-tini sorozat történetu könyvet, amit a 12 evesek magasztalnak, mert más könyvet még nem tartottak a kezükben. Ha legalább személyiségük lenne a karaktereknek. Nem drága, az hogy ezt meg azt szeretik, még nem jellem. Én vagyok a szánalmas? Éppen a nyomirultakat olvasom, de nektek van igazgatok, a szjg egy remekmű amit kötelezővé kell tenni, kit érdekel ez, a büszkeség és balitelet és társai, ha izgulhatunk azon, hogy a menő, hibátlan és mű cortez, aki gordeszkezik és kolat iszik, ossze jön e egy onsajnalatba merült libaval? Uristeeeen ezt az izgalmat! Cortez a végén beleszeret és együtt mennek francia országba? Azta, micsoda happy end, erre aztán nem számítottam! az a könyv egy hulladék, kár volt azokért a fakert amiket kivágták érte.
2016. nov. 30. 16:47
 4/7 A kérdező kommentje:
32 éves, 2 gyermekes irodalom tanár vagyok. Minden nap olvasok, minden könyvet szeretek. Abszolút nem gondolom úgy, hogy csak egy generációnak szól a Bexi-sorozat. Leiner Laura könyvei már az "ajánlott irodalom" listámon vannak.
2016. dec. 1. 20:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Erre aztán büszke lehetsz. 😂
2016. dec. 2. 00:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Tudod mit? Büszke is vagyok rá! Amúgy ismered az ajánlott irodalom fogalmát? Miért, szerinted mi számít nívós könyvnek? (Nem magyar klasszikusokra vagyok kíváncsi!) Megjegyezném, hogy jól ismered Leiner Laura könyveit. Ötös, leülhetsz.
2016. dec. 2. 05:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Milyen elhivatott tanár, még ismeretlen válasz adót is osztályozz, csak ne ajanlana olyan könyvet, amivel azzal tömi a gyerekek fejét, milyen a gimnázium egy amerikai tini álom világban. Nem olvasok tini regényeket, de még nekem is feltűnt a sok sklise. Új helyre költöznek, új suli, népszerűtlen lesz hogy az olvadó szimlatizaljon vele, bele szeret egy tökéletes srácba aki aztán viszonozza, osztály libaja bántja de azért neki is van szíve és még sorolhatnám a szürke karakterek és unalmas események kiszámíthatósagat. Egyébként remélem azt is elmondtad nekik, hogy jobb ha igyekeznek ének órán, mert a gimiben gyakran random éneklésre kerül sor.

Néha látok ilyen kérdést, sok 16 éves lány írta, mennyire szerette régen, újra akarták olvasni de nem ment nekik. Te meg (állítólagos) irodalom tanárkent itt tartasz? Meg ne régi magyar könyvel jöjjek? Igaz, nem is tennem, úgy gondolom hogy ezeknek a kötelezove tétele felesleges, mert úgyse olvassa senki és valami gyerekek számára izgalmasabbal kell próbálkozni, de nem szent johanna gimi felé szeméttel.

2016. dec. 3. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!