Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A szilmarilok után melyik...

A szilmarilok után melyik Tolkien könyvet ajánlanátok kiolvasásra?

Figyelt kérdés
2016. márc. 7. 09:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Gyűrűk Ura például, ha nem olvastad még.
2016. márc. 7. 10:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha A szilmarilokat képes voltál végigolvasni, akkor elég elborult rajongó vagy akármelyik könyvhöz.:D

Nem bántásból, én is ez a kategória vagyok. :)

2016. márc. 7. 10:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is elolvastam a Szilmarilokat, következőnek neki is látok a Húrin gyermekeinek.
2016. márc. 7. 12:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom a Húrin gyermekeit, majd a Hobbitot végül a Gyűrűk Urát. Így időrendi sorrendben fogsz haladni.
2016. márc. 7. 18:17
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2016. márc. 8. 19:15
 6/9 anonim válasza:
Én elolvastam: A hobbitot, A Gyűrűk Urát, Húrin gyermekeit,( most olvasom A szilmarilokot, mindjárt befejezem). Mind nagyon jó, csak a Húrin gyermekeinek a vége nem tetszett. 14 éves vagyok.
2016. márc. 12. 10:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Befejezetlen regék Númenorról és Középföldéről. Most fejeztem be :)
2016. márc. 14. 17:20
 8/9 A kérdező kommentje:
ÉS? Vélemény?
2016. márc. 15. 06:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Igazából egy elég hosszú könyv, ha a Szilmarilok tetszett, és érdekelnének mélyebbre hatóan is a benne foglaltak, kiegészítéssel, ajánlom figyelmedbe. Kifejti a Húrin Gyermekeit, ha azt még nem olvastad, valamint Númenorról van benne egy általánosabb összefoglaló, meg egy konkrét novella, illetve harmadkori sztorik, amik ismerősök lehetnek hallomásból, Gondorról, Rohanról, illetve korábbi dolgokról, pl kettejük barátságának kezdetéről. Ezenfelül az istarok, palantírok származását is ecseteli a végén. Nem egy olyan korszakalkotó mű mint a Szilmarilok, de Tolkien rajongóknak szerintem nagyon jó! :D
2016. márc. 22. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!