Tudtok jó vöröspöttyös könyveket ajánlani?
Figyelt kérdés
Amit olvastam:
Csók, pont jókor
A szörnyszivű
Evermore sorozat
Végzet ereklyéi
Tizenhárom okom volt...
A rossz lányok nem halnak meg
Időtlen szerelem
Kitaszítva
A hollófiúk
Oh boy!
A lány és a farkas
Altatódal
Alkonyat (összes rész)
Gyémántfiú
Lécci olyan legyen amiben nincs sok szex. Meg ha kérhetem indokoljátok meg, hogy miért! Előre is köszi
2016. márc. 6. 21:39
1/14 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy sorozatokat leginkább ha lehet
2016. márc. 6. 21:41
2/14 anonim válasza:
fallen
indoklas nincs, szimplan tetszetos, bele tudod elni magadat
3/14 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. márc. 6. 23:42
4/14 anonim válasza:
Üvegtrón :D Egyik nagy kedvencem, nagyon jól megírt könyv.
5/14 A kérdező kommentje:
Igen arról már hallottam, csak még nem mertem belekezdeni. De ha már itt is írjátok akkor elkezdem :)
2016. márc. 7. 07:05
6/14 anonim válasza:
Angelfall (Angyalok bukása). Elképesztően jó könyv, eddig azt hiszem 3 része jött ki, de feltehetőleg 5 lesz. Nagyon ajánlom :)
7/14 anonim válasza:
Simone Elkeles Tökéletes kémia trilógiája. /Tökéletes kémia, A vonzás szabályai, Láncreakció/
Mind a három könyv egy-egy testvérről szól. Én eddig csak a 3. kötetet olvastam, szerintem érdemes utánanézned ezeknek is. Engem nagyon megfogott, szerintem az előző kettő lesz a következő amit olvasni fogok. :)
8/14 anonim válasza:
Itt vagyok, ez nem egy sorozat, de egy kicsit hasonlít az Oh boyra! mármint írásmódjában.
10/14 anonim válasza:
Az egyik kedvencem a Bree DeSpain - Fekete bárány (The Dark Divine), 3 részes (The Dark Divine - Fekete bárány, The Lost Saint - Fehér farkas, The Savage Grace - Farkashalál) triológia, mert egy nagyon jó szerelmi történet, izgalmas, és kevésbé ismert. Amúgy én nem vagyok hívő, de a könyvben nagy szerepe van a vallásnak, mégis imádom. ^.^ Tudom, hogy sorozatokat kértél, de tudok még egy nagyon jó könyvet, az viszont csak egy részes: Cally Taylor - A mennyország várhat. Van benne szex, de elviselhető mennyiségben... :D A stílusa miatt ajánlanám neked, nagyon jó hangulata van, és szórakoztató. Jó olvasást! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!