Tudnátok nekem Nagyon jó romantikus vöröspöttyös könyveket ajánlani?
Figyelt kérdés
Elolvastam az Anna És a Francia csókot .... nagyon tetszett... remélem hogy van még hozzá hasonló könyv mert felfaltam és elolvasnám mégegyszer de az már milyen ... szóval aki tud írjon ....2015. jún. 20. 23:09
1/7 anonim válasza:
Az, hogy vörös pöttyös van nem azt nem tudom, de az Amíg élek az nagyon szép könyv, meg egy kicsit akcióbúsabb a Delírium trilógia de az is jóóó^^^
Meg ugye a Twilight az ami elméletileg jó könyv..:D
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi .. nem a vámpírok nem az én súlycsoportom :) És koszi
2015. jún. 20. 23:20
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy vöröspöttyös e, de nekem Katie McGarrytől a Pushing the limits (Feszülő húr) és a Dare you to (Aki mer az nyer) c. könyvei nagyon tetszettek. Mostanában jelent meg a 3. része Crash into you (Szívkarambol) címen.
4/7 EviDirectioner válasza:
Kétesélyes szerelem,egy nap alatt olvastam el és imádtam
5/7 anonim válasza:
Ha ragaszkodsz a vöröspöttyös könyvekhez, akkor javaslom Simone Elkeles Tökéletes kémiáját, valamint Tavi Kata Nyitótánc és Ballépések című könyveit (ez sorozat).:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!