Ki tudja nekem leirni hogy a kovetkezo kepben mik a romantikus elemek? Es kielemezni a kepet
nem tudom hogy ki mutatta ezt a képet de ha egy rajtanár akkor tudom a választ:D
A fátyolos égbolton lenyugvó nap a múlandóságot jelképezi. Pontosabban azt, hogy ha este fátyolos az ég akkor nagyon hideg éjszaka jön. Ez a szerelem múlandóságára utal.
ugyanakkor a nap holnap is feljön így új szerelem jön. De mivel ez a kép már más ez már nem lehet olyan szép mint akkor amikor fátyolos volt.
Viszont ha fátyolos után hideg éjszaka azaz rossz szerelem jött akkor ez egy jó állapot.
A fák a természet mindenhatóságát az idő múlását testesíti meg. Azt hogy a fa akkor is ott áll ha süt a nap ha nem ha fátyolos az ég ha nem.
A kis bokrok az új nemzedéket képviselik azt hogy ezt mindenki átéli.
A kép két oldalán látható sötétség azt jelenti hogy csak egy út van előre azaz a nap fele:D Ez az ember törékenységét hivatott jelképezni hogy addig örüljönk amíg van minek és hogy mindent értékeljünk amit csak tudunk:D:D
Nekünk ezt mesélte erről a képről a rajztanár
nem tudom mire voltál kíváncsi
Az ég nagyon romantikus. Gomolygó felhők, a vihar előjele, meg tipikus stíluselem. Aztán az egész képnek van egy "iránya", erre nem tudom a pontos szót, ha megnézed, egymással, de nem a kerettel párhuzamosan futnak a fák alsó ágai, de még a földön is van ilyen vonal.
De azért a legjellegzetesebb az ég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!